close
promo-april

Здравейте скъпи приятели и клиенти. Честита пролет на всички. Това е нашият месечен бюлетин с който искаме накратко да споделим как се развива сайта и какви промени са направени по него.


 

Най-важната новина за този месец е че имате възможност да спечелите един компактен мултимедиен плеър. Всеки направил покупка през сайта – участва в тегленето на томболата.

S-HDDP-2532_1

Пълните условия на играта може да прочетете тук. 


Продуктите ни в онлайн магазина са вече над 2000. Новите функционалности по сайта са че имате възможност да плащате през системата на epay.bg. А за регистрацията на сайта, може да си направите както по стандартния начин, така и чрез профила си във Фейсбук. Но за да поръчате стока, тя не е задължителна.

Друга интересна добавка към сайта е че към всеки продукт вече има добавен таб в който може да следите промяната на цената на съответния продукт назад във времето.


За бъдещи промени обмисляме да направим по-лесна поръчката през сайта. В момента до потвърждаването и следва да натиснете няколко пъти бутона „продължи“, което се оказва че затруднява и обърква някои от клиентите. Затова може би до месец ще бъде променен шаблона на поръчките. Ще бъде направено всичко да излиза на една страница и само с едно натискане на бутон да може да се потвърди заявката.


Това е засега от нас, пожелаваме ви лека и спорна седмица. Ако имате въпроси относно продуктите ни, не се притеснявайте да ни потърсите. Ще се опитаме да отговорим възможно най-изчерпателно.

 

 

Tags : sky magмагазин за компютрионлаин магазинскай маг