close
Видео Карти

Геймърската графична карта на Gigabyte GeForce GTX 1060 G1

1-Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 3G

Базирана на архитектурата Pascal, картата GTX 1060 G1 GAMING прави нова крачка напред със Super Overclocked GPU, знаковата технология WINDFORCE и RGB осветлението, което превръща G1 GAMING в печеливша формула за геймъри, които търсят супер охлаждане и овръклок производителност за игрите от следващо поколение.

 

Забавна игра на тихо с WINDFORCE
Картата GTX 1060 G1 версия GAMING ще разполага с охлаждащата система WINDFORCE 2X, която разполага с два 90-милиметрови вентилатори, въртящи се в обратна посока, с уникален дизайн на перките и 2 топлопровода от медна сплав, допиращи се директно до графичния чип. Всичко това поддържа картата хладна и тиха, дори когато е овърклокната сериозно. 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, което позволява на геймърите да се насладят на игра в пълна тишина, когато системата работи при ниско натоварване или системата е режим на изчакване. LED индикатор за вентилатора осигурява лесен за употреба, моментален дисплей за състоянието на вентилатора.

Пълноспектърно RGB вдъхва геймърски дух в G1
Ъгловият дизайн на покривалото на GTX 1060 G1 Gaming с оранжеви акценти показва най-различни игрови настроения. Картата вдъхва живот на създаденото PC чрез пълен спектър от RGB осветление. Геймърите могат да се насладят максимално на свободата да изберат правилната схема за техните игрови платформи с 16,8 млн. опции за персонализиране на цветовете и много светлинни ефекти с използване на новоразработения помощен софтуер XTREME Engine.

Нека играем и да включим Super Overclock
Картата GTX 1060 G1 GAMING е натъпкана с най-модерни GPU ядра, разчитащи на разработената от GIGABYTE технология GPU Gauntlet Sorting. По този начин се достига до лимита на овърклок възможностите без да се прави компромис с надеждността на системата. На базата на референтните захранващи фази 3 + 1, картата GTX 1060 G1 Gaming е подсилена до 6 + 1 фази, което осигурява работа на MOSFET при по-ниска температура, така че да се осигури по-стабилно изходното напрежение за превъзходно овърклокване.
Освен това картата предоставя овърклокване с едно кликване с помощта на XTREME Engine. С обикновено кликване с мишката геймърите могат лесно да настроят картата така, че да посрещне техните геймърски изисквания без да имат никакви познания за овърклокване, като си спестяват всички усилия по ръчните настройки.

Подсилена с G1 Durability
Изградена с помощта на най-висок клас бобини и кондензатори, картата GTX 1060 G1 GAMING осигурява изумителна производителност и издръжлив експлоатационен живот на системата, която да се справи с най-предизвикателните геймърски заглавия. Освен това картата се доставя с метална задна пластина, която добавя здравина и защита на структурата, а и придава гладък и изчистен външен вид.
Умният LED индикатор за захранването помага за осигуряване на стабилна работа на системата през цялото време. В случай на аномалии на захранването, премигващите LED диоди, свързани към захранващия конектор, могат незабавно да привлекат вниманието на геймъра; а постоянно светещите сигнали известяват за прекъсване на електрозахранването.

Tags : gigabytegtx 1060GTX 1060 G1 GAMINGGV-N1060G1 GAMING-3GD