close
Мишки

Гейм слушалките EROS GHS2200 USB на GAMDIAS с функция за виртуален surround ефект

GHS2200_5

Съвременните видеоигри стават все по-реалистични по отношение на своята графика и озвучаване – тенденция, която води до още по-пълноценно изживяване за геймърите, но и поставя пред тях нови предизвикателства. Това важи с още по-голяма сила за шутърите от първо лице (FPS – First Person Shooter), в които вече можем да чуваме не само гърмежите на различни оръжия около нас, а и разнообразни тихи звуци докато се промъкваме в гората – стъпки, тихи гласове и т.н.

Напоследък този нов аспект на гейминга се развива все повече, принуждавайки геймърите да бъдат не просто перфектни стрелци, а и да използват много по-пълноценно всичките си сетива, за да получат игрово предимство. В това отношение новите геймърски слушалки EROS GHS2200 USB на компанията GAMDIAS буквално променят „правилата на играта“ със своята революционна функция 7.1 virtual surround sound, позволяваща постигане на пълен surround ефект във виртуална среда.

Моделът е носител на наградата на Andrea Hardware за най-добра производителност, както и на Златния приз на Hard Zone, и е сред препоръчаните продукти от Hard Zone и PC ekspert. У нас всички модели на GAMDIAS могат да бъдат закупени от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Виртуалният surround, със своите регулируеми нива, предлага пълен реализъм в разнообразни игрови ситуации и може да бъде оптимизиран за различни гейм заглавия. Функцията буквално дава възможност на геймъра да изживее играта, все едно че се намира в нея, както и да отличава много по-добре различни звуци от виртуалната реалност – изстрели, стъпки, викове и други важни шумове. В добавка вибриращите ефекти, позволяват много по-точно да бъде определено прецизното местоположение на врага и да бъдат избягвани противникови атаки без никакво забавяне. Освен че променя цялостно изживяването по време на игра функцията може да ни отведе на истинско пътешествие, докато гледаме филм у дома.

Не по-малко ценна е и опцията на EROS GHS2200 USB за интелигентен in-line контрол на звука. Разбира се силата на звука може да бъде прецизирана и през операционната система на компютъра, но умният контрол добавя съвсем нови възможности пред геймъра. Неговата важност нараства значително, когато играем динамична игра и се налага да действаме без никаква загуба на време. Така например в тиха околна среда, когато се промъкваме във виртуална гора или по тъмните улици на древни градове, in-line контрол опцията ще увеличи автоматично звука и ще направи по-лесни за разкриване всякакви тихи, но опасни звуци. Когато обаче попаднем насред бойното поле, а около нас има експлозии или други силни звуци, навременното автоматично прецизиране на звука ще защити ушите ни от увреждане и ще ни позволи бързо да свикнем с новата обстановка.

Моделът EROS се предлага с три метров кабел, а размерите на устройството са 232 х 100 х 216 мм. Вграденият му микрофон може да се позиционира на най-удобната позиция, отразявайки специфичните навици на всеки геймър. Иновативните изолиращи възглавнички за ушите, позволяват комфортна игра в продължение на часове и изцяло премахват външните звуци. Диаметърът на наушниците е 40 мм, а професионалните NdFeB магнити и качественият бас постигат максимално аудио качество и дълбочина на звука. Слушалките се включват посредством USB порт, обхватът на честотата им е 20 ~ 20KHz, а чувствителността – 100 dB + / – 3 dB.

 


източник: http://kaldata.com

Tags : EROSgamdiasGHS2200геймърски слушалки