close
Wi-Fi

Двубандов рутер TP-Link Archer C7

c7-2

Представяме ви безжиченят двудиапазонен Gigabit рутер Archer C7 AC1750, който според официалната информация гарантира три пъти по-висока скорост за пренос на данни и е отличен избор за услуги като висококачествен (HD) пренос на видео, видеоконференции, споделяне на екрана по време на работа, онлайн игри и други задачи, изискващи голям мрежов капацитет. В същото време, според TP-Link, новото устройство се отличава с достъпна цена и лесна употреба го правят подходящо както за малки и средни фирми, така и за домашни потребители. Всъщност моделът може да се използва ефективно за обезпечаване на малки и средни по големина офиси, изложбени площи и шоурумове, конферентни зали, хотели и заведения.

TP-Link Archer C7 AC1750

Сред основните предимства на новия рутер TP-Link Archer C7 AC1750 е възможността за едновременна работа на честота 2.4GHz със скорост до 450 Mbps и на честота 5GHz със скорост до 1300 Mbps, което гарантира общ капацитет за безжичен пренос на данни от 1,75Gbps, подчертават още от производителя. Това позволява много по-голяма гъвкавост и обезпечава съвместната работа на голям брой приложения. Така например прости задачи като изпращането на електронна поща или сърфирането в Интернет могат да бъдат осъществени през диапазона 2.4GHz, докато такива изискващи значителен капацитет като онлайн видео, онлайн игри и др. могат да се осъществят по същото време през диапазона от 5GHz, без да си пречат. В същото време. трите външни 5dBi антени, които обслужват предаването на честота 5GHz и трите вътрешни антени за 2.4GHz гарантират максимално безжично покритие и надеждност навсякъде, включително и в най-отделечените точки на дома или офиса, както и в коридори, дворни пространства и т.н.

TP-Link Archer C7 AC1750

Друга особеност е поддръжката на режим Guest Network Access, с който устройството позволява защитен Wi-Fi достъп за гости, споделяйки домашната или офисната мрежа. Archer C7 разполага с два USB порта за свързване на принтери, карти с памети, мултимедия и други външни устройства. Освен това рутерът е оборудван с един Gigabit WAN порт и четири Gigabit LAN порта, които гарантират много по-висока скорост от стандартните Ethernet мрежи. Моделът поддържа новия интернет протокол IPv6.

TP-Link Archer C7 AC1750

Tags : AC1750Archer C7tp-linkрутер