close
Хардуер

Дънните платки от серията ASRock Fatal1ty Killer

20130918-1

Ако възприемате онлайн гейминга като фундаментална дейност, побеждаването на опонентите онлайн като религия, която осмисля живота ви, а бързата и надеждна интернет връзка е една от вашите основни ценности, тогава ASRock има отговор може би не за всички, но поне за повечето въпроси в живота ви: Серията дънни платки ASRock Fatal1ty Z87 Killer! С интегрираният чип Killer LAN, сериозните играчи могат да играят без проблеми и без забавяне, просто да побеждават!

Без Лаг, само Фраг с Killer LAN!

Това, което прави серията дънни платки на ASRock Fatal1ty Z87 Killer толкова специални, е това, че възприемат Killer™ E2200 Intelligent Networking Platform, която ускорява производителността на онлайн игрите, преноса на висококачествена поточна медия и други чувствителни към забавяне UDP (User Datagram Protocol) базирани приложения до 5 пъти! Експерименти в нашата лаборатория доказват, че Killer LAN е много добър в намаляването на латентността при онлайн игрите, като например латентността в League of Legends може да бъде намалена до 136%, а латентността в Diablo3 се намалява с до 60% и при DOTA2 с 47%. Когато става въпрос за професионален гейминг, всяка милисекунда може да реши кой ще победи във войната, така че или вие ще убиете лага, или вие ще бъдето убити от него. Сега с вграденото на дъното Killer E2200 LAN решение, ЛАГЪТ никога повече няма да бъде извинение за това, че губите.


* Резултатите от теста могат да варират, в зависимост от инсталацията, интернет средата и времето.

Освен че ускорява мрежовата производителност на UDP базираните приложения, Killer LAN също така автоматично засича и подобрява игровия трафик за сметка на другия мрежови трафик за гладка, без прекъсване игрова производителност и конкурентноспособност в битката, давайки на потребителите най-ниската латентност за игровите данни чрез хардуера с най-много възможности за контролиране на мрежата.

Gaming Armor + A-Style + Key Master + XSplit = Чист гейминг

Gaming Armor и A-Style не отсъстват от убийственото парти! За процесорното захранване, ASRock Fatal1ty Z87 Killer Серията разчита на Hi-Density Power конектори, които намаляват с 23% загубите на енергия и намалява температурата на захранващия конектор. Междувременно, тук са и 15μ Gold Fingers във VGA PCIe слота, за осигуряването на по-добра антиксидационна защита от обикновено. Допълнителен SLI/CrossFireX Power конектор предоставя повече енергия и стабилност за графичните карти.

Тук е също и цялото вградено на дъното аудио решение наречено Purity Sound™, създадено за най-претенциозните уши и любители на 600 омови слушалки,  както и HDMI-In за връзването на второ устройство към компютъра, докато споделяте един и същ монитор. Какво да кажем за ултимативният инструмент за подобряване на клавиатурата и мишката, наречено Key Master? Печелите! И как някой би могъл да забрави за най-добрия инструмент за излъчване и записване на живо XSplit, което даваме за три месеца безплатно със струващ $24.95 премиум лиценз, заедно с дъната от серията Killer!

Както винаги, чудесна дънна платка, предназначена за гейминг заслужава и технологията Premium Gold Caps, за да се осигури стабилна производителност и екстра дълъг живот. В същото време, дънната платка ползва и Digi Power за да осигури по-ефективен и гладък CPU Vcore волтаж. Освен златните кондензатори, тук е и 8 Power Phase дизайна, за осигуряване на гладка енергия при най-ниска температура, така че потребителите да могат да овърклокват и да изтискват всяка капка производителност без усилия. Колкото за паметта, бъдете подготвени за разбиващите 3050+(OC) MHz Dual Channel DDR3!

 


източник: http://www.asrock.com/

Tags : Fatal1ty Killer