close
Wi-Fi

Мощен рутер за малки и средни фирми TL-WDR4300

TL-WDR4300

Става въпрос за модела TL-WDR4300 на компанията TP-Link, който комбинира скорост от 450Mbps на честота 5GHz с 300Mbps на 2,4 GHz и осигурява внушителна скорост за обслужване на много и различни приложения едновременно. Простите задачи като работа с имейл и сърфиране в Интернет например могат да се извършват на 2.4GHz при 300Mbps, докато чувствителните към забавяния, като онлайн игри или HD видео стрийминг, могат да работят в 5GHz диапазона със скорост 450Mbps, като всичките тези операции се случват едновременно. С гигабитов порт и 800Mbps+ хардуерен NAT всички свързани в мрежата устройства ще разполагат с ултрабърз Интернет, без забавяния и загуби на пакети, подчертават от производителя. С двата USB 2.0 порта пък потребителите могат да споделят информацията както към флаш карти, така и към принтери, ftp сървъри и медиа плеъри.

Новият двулентов рутер TP-Link TL-WDR4300

Рутерът TL-WDR4300 поддържа също IP QoS (Quality of Service), позволявайки оптимално използване на мрежовия капацитет и неговия контрол чрез инструменти срещу претоварвания на трафика, които може да са причинени от злонамерени програми. Освен това моделът е съвместим с Wi-Fi Protected Setup (WPS) и включва Quick Security Setup уизард, който позволява на потребителите да настроят лесно опциите за сигурност на офисната или домашната мрежа. Това става с натискането само на бутон WPS на устройството, автоматично създаващ WPA2 връзка, която е много по-сигурна в сравнение с WEP.

Новият двулентов рутер TP-Link TL-WDR4300

Новият двулентов рутер TP-Link TL-WDR4300 се предлага с Easy Setup Assistant програма на CD носител, която позволява и на дори на начинаещите потребители да конфигурират устройството за броени минути.

Новият двулентов рутер TP-Link TL-WDR4300


източкник: http://pcworld.bg/

 

Tags : TL-WDR4300WDR4300двубандов рутер