close
Хардуер

най-нови индустриални дънни платки

20130222-1

В допълнение към изложението Embedded World Exhibition, ASRock също планира да се включи и в други IPC изложения през 2013 г., като Design West в САЩ и ESEC в Япония. Впечатлен от високата печалба и бързият растеж на пробиващите си път приложения в IPC индустрията, ASRock започва агресивно да разширява своето продуктово портфолио от индустриални/сървърни дънни платки през 2013 г. През 2012 г. ASRock успя да изгради солиден продажбен канал в Япония, Корея и Югоизточна Азия, а сега компанията се радва на своя обещаващ растеж в Европа, Австралия и САЩ. Цялостните усилия насочени към индустриалните дънни платки успяха постепенно да добият висок растеж през 2012, а целите на ASRock са да утрои ръста при този тип дънни платки през 2013 в сравнение с предходната година.

Индустриалните дънни платки на ASRock могат да бъдат широко използвани за всякакъв вид индустриални нужди. От KIOSK терминали, геймърски машини, търговски и POS терминали, до разузнаване… – Да се получи повече от дънната платка никога не е било толкова лесно. Снабдени с върхови хардуерни компоненти, премиум софтуерни инструменти и API-та, серията IPC дънни платки на ASRock определено са най-доброто решение за изграждането на успешен бизнес. Нещо повече – ASRock осигурява дългосрочни и стабилни доставки и дори предлага 2 годишна гаранция, защото искаме да предлагаме високопроизводителни следпродажбени услуги.

Добре дошли при ASRock, тук ще видите пълната гама от индустриални дънни платки. Ако искате да насрочите среща с някой от IPC представителите на ASRock по време на Embedded World 2013, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл asr_ipc@asrock.com.tw

Tags : asrock