close
Хардуер

Овърклок на процесорната четота на H87 и B85 дънни платки става възможно с Non-Z OC на ASRock

asrock-x79

Кой казва, че само K серията процесори и платформата от Z фамилията са способни да бъдат овърклокнати? Авантгарната компания ASRock разчупи ограниченията с изключителна нова възможност, наречена Non-Z OC! Чрез тази функция овърклокерите могат да инсталират своите процесори от серия K на ASRock Fatal1ty H87 Performance или всяка друга H87 или B85 чипсет дънна платка и да започнат да овърклокват веднага!

Първата дънна платка на ASRock, която имплементира функцията Non-Z OC е Fatal1ty H87 Performance, която е също така H87 дъното с най-голям брой енергийни фази на пазара към този момент. Едневременно със своя мощен дизайн с 8 енергийни фази, процесорната честота може лесно да се овърклокне с до 26%! Просто актуализирайте до последната версия на нашето UEFI и ще видите Non-Z OC функцията, намираща се в страницата OC Tweaker, изберете честота от няколкото предефенирани настройки, рестартирайте, отидете да си сипете любимата напитка и готово!

Още веднъж, ASRock е отдаден да достави най-доброто за вашите пари. Овърклокингът може да бъде достъпен, задоволителен и абсолютно без да се потите с Non-Z OC! И можете да бъдете сигурни, че освен Fatal1ty H87 Performance, всички наши други дънни платки базирани на H87 и B85 чипсет ще получат Non-Z OC!

*Забележка 1: Моля, имайте предвид, че овърклокът може да окаже влияние върху стабилността на вашата система или дори да причини повреда на компоненти и устройства в нея. Овърклокът трябва да бъде правен на ваш риск и средства. Ние не сме отговорни за възможната повреда, причинена от овърклокинг.
*Забележка 2: Тъй като Non-Z OC е свързано с чипсета Intel®, процесор и фърмуер, ASRock не гарантира наличността на Non-Z OC в бъдеще.

Проверете този линк, за да видите Non-Z OC в действие: