close
Хардуер

Пет дънни платки Z87 за ентусиасти на цена от под 160 долара

ASRock

Ревюто в Tom’s Hardware: http://www.tomshardware.com/reviews/z87-express-motherboard-review,3582-26.html

Томас Содестрьом, редактор в Tom’s Hardware отбелязва „Най-добрата аудио имплементация и чудесен потенциал за разширение. Ще ни бъде невъзможно да не кажем, че ASRock’s Z87 Extreme4 е много добра покупка за количеството хардуер, което получавате срещу парите си.“

Победител на Tom’s Hardware 2013 „Умна покупка“: Z87 Extreme4

ASRock Z87 Extreme4 изпъква сред другите поради различни причини. Първата от тях е новия набор от възможности, носещ името A-Style, който доказва че е много полезна технология ползвана постоянно в ежедневието от потребителя и не е просто някаква допълнителна екстра, която никой не ползва. Home Cloud позволява на потребителя отдалечено да стартира компютъра, да ползва отдалечен десктоп и след това да го загаси чрез друго устройство, дори и да се намира на хиляди километри от дома си. Purity Sound™ 115dB е комбинацията от аудиочипа на Realtek ALC1150, два TI® NE5532 усилвателя, EMI Shielding Cover, PCB Isolated Shielding и технологията DTS Connect, за да се предложат невероятно добри аудио ефекти. Тук също е и HDMI-In за свързването на второ устройство към вашето PC и да се превключва между екраните на двете устройства чрез горещ клавиш.

Само най-добрия хардуер, който заслужава похвала и препоръка получава награди от най-големия в света технологичен сайт Tom’s Hardware и поради тази причина ASRock е горд да каже, че Z87 Extreme4 е определено струваща парите си „Умна покупка“ със своята солидна изработка и много силна производителност!

Tags : Z87 Extreme4