close
Хардуер

Представяме ви новата сървърна беърбон система с двустранен хибриден сторидж на ASRock

asrock-x79

ТАЙПЕ, Тайван, 5-ти март, 2013 г. – Последното от нашите както изглежда безбройни мозъчни творения на ASRock са нашите сървъри. Днес ние представяме дебюта на новата сървърна беърбон система на ASRock на изложението CeBIT 2013. Новата система е изградена с нашата сървърна дънна платка EP2C602-2T2OS6/D16. В предната си част към нея могат да се включат до 12 x 3.5″ SAS 6G/SATA 6G устройства в taylor-made кутия, включително „Двустранен Хибриден Сторидж“ за връзка на 4 x 2.5″ SAS6G/SATA6G +2X SATA 6G устройства за SSD и OS ускорение в задния край.

Сървърната беърбон система на ASRock възприема революционният дизайн „Двустранен Хибриден Сторидж“. С 12-те LFF (12 x 3.5 инчови HDD) за съхранение на данни и 6-те си SFF (6 x 2.5 инчови SSD дискове) за операционната система и VM кеша, тя може драматично да ускори скоростта на сториджа. Друг плюс е дизайнът без засенчване с два процесора от серията Xeon 2600 и 16 DIMM-а, за да се постигне безкомпромисен баланс между разсейването на топлината и изчислителната мощ. „Да се очаква само голямо пространство за съхранение на данни от една сървърна система вече не е актуално. Ние искаме нашите потребители да притежават повече от достатъчно капацитет, стабилност и отзивчивост на системата в същото време.“ – заяви ЛЛ Шиу, Главен оперативен мениджър в ASRock.

Ако се погледне по-задълбочено в беърбон системата ще се види, че сървърната дънна платка на ASRock EP2C602-2T2OS6/D16 разположена в системата се възползва от мощта на двата Intel® E5-2690 процесора, разположени удобно до вентилаторите за постигането на максимално разсейване на топлината. Заедно Intel®82599ES и X540 10G LAN решенията са приложени за да се постигне бърза интернет връзка и бързи връзки между шкафовете със сървъри. Колкото до паметта, тук са общо 16 четириканални DD3 слота, които обещават ултимативна производителност, толкова необходима при виртуализацията. С вграденият на сървърното дъно LSI SAS 2308 IO контролер и LSI SAS 2×20 разширителен IC на задната страна на твърдите дискове, се гарантира максимална индустриална мощ и канал за предаване на данни.

За разлика от традиционните сървърни производители, ASRock не само се старае да достави надеждни и бързи сървъри, но също така увеличава качеството на сървърите, като влага иновации за да предложи на клиентите лесно, но все пак професионално и безпроблемно управление на сървърите. Наред с дизайните позволяващи персонализация, дългосрочната поддръжка и добрите следпродажбени услуги, ние сме уверени и можем спокойно да заявим, че имаме сървърите, които сте търсили!

Готови ли сте за енергийно ефективна, лесна за интеграция и със зашеметяваща съвместимост беърбон система? Виже всички най-нови устройства на 2013, които ASRock ще покаже по време на изложението CeBIT на своя щанд в Зала 17, щанд D32. Каним ви да тествате всички продукти на щанда на ASRock!

Вижте впечатляващото видео на екстремният изчислителен сървър на ASRock:

За допълнителна продуктова информация, моля посетете: http://www.asrock.com/news/show/CeBit2013/

Tags : asrocksas6gбеарбон