close
Дънни платки

Приложението EasyTune на GIGABYTE прави овърклокването лесно

easytune

Новото приложение EasyTune дава възможност на потребителите да получат най-високото ниво на овърклокната производителност от своите процесори и дънна платка на GIGABYTE серия Z87 / Z97, като с едно кликване за автоматично овърклокване дори неопитни потребители могат да се възползват веднага от подобрена изчислителна производителност.

Доставян с тактова честота от 3,2 GHz процесорът Intel Pentium AE може лесно да бъде овърклокнат с помощта на преработеното приложение EasyTune така че потребителите могат да се възползват от по-бърза работа на системата без да се налага да купуват по-скъпи процесори. Функцията Smart Quick Boost в рамките на EasyTune е предварително конфигурирано с набор от овърклокнати профили, които са тествани от опитните инженери на GIGABYTE, така те гарантират, че каквато и да е хардуерната конфигурация, потребителите могат да се наслаждават на стабилна работа на системата 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. За да задействат различните нива на овърклокване, потребителите трябва просто да кликнат върху „Light“, „Medium“ или „Extreme“, като очакваната работна честота на процесора е показана в горния десен ъгъл на клетката за настройки.
На по-опитните потребителите EasyTune също предлага усъвършенствани опции за овърклокване както на централния процесор, така и на паметта, така че потребителите могат да „пипнат“ производителността на своята система и да я вдигнат до още по-високи нива в Windows среда, без да се налага да влизат в BIOS-а.
За да видите колко лесно се ползва приложението EasyTune, моля проверете видеото с главен герой дънната платка GIGABYTE Z97-HD3 с новия процесор Intel® Pentium® версия Anniversary.

https://www.youtube.com/watch?v=Dacnua5xxDk

Процесор с голям потенциал
Процесорът Intel Pentium G3258 е наистина великолепна инвестиция за хората, които търсят начин да изградят система с по-нисък бюджет, но искащи голяма производителност. След овърклокването честотите са равни или по-високи от постижимото с най-новите чипове Intel® Core™ i7-4790K или i5-4690K. Както се вижда на долните таблици чипът Pentium® G3258 може да работи с много висока тактова честота при различни методи на охлаждане. С водно охлаждане процесорът G3258 вече е способен да постигне производителност на чипа i5-4690K и i7-4790K при едни и същи условия. Когато се охлажда с LN2, централният процесор Anniversary Edition може да е овърклокнат и на по-високи честоти от i5-4690K, а с цена $72 овърклокнатият Pentium G3258 е почти 5 пъти по-евтин от i7-4790K, което без съмнение е най-добрата сделка на пазара по отношение на цена/производителност.

Резултатите може да варират
Цените са базирани на препоръчителната ценова листа на Intel от 2 юни 2014 г.

За да обновите своето приложение EasyTune до най-новата му версия, моля ползвайте опцията „Live Update“ в App Center. Можете да свалите най-новата версия на EasyTune за дънните платки GIGABYTE серия 8 и 9 от уеб сайта на GIGABYTE Utility тук:
http://www.gigabyte.com/support-downloads/Utility.aspx?cg=2

За повече подробност по отношение на дънните платки GIGABYTE серия 9 Ultra Durable™, посетете следния линк:
Микросайт за дънни платки серия 9 Ultra Durable™