close
Хардуер

Ултимативното оръжие за защита на вашата 8-ма серия дънна платка с A-Style: Конформално покритие

ASRock

Имате кашкавалени пръсти и за съжаление не говорим за тези вкусни резенчета от кашкавал, а за всички тези случаи, когато сте изпитвали на свой гръб универсалните закони на Нютон за гравитацията, поне веднъж в живота си. И според закона на Мърфи, това може да бъде трагедия, ако вашите кашкавалени пръсти имат досег с електрониката. Това, което обикновено се случва е да се разлее напитка или друга проводима течност върху дънната платка, действие, което се превръща в не много забавно барбекю, след като се получи късо съединение в дънната платка. И тук идва на помощ A-Style, Конформалното покритие.

Специалният слой от Конформално покритие прави дънните платки на ASRock защитени от влиянието на проводими течности, така че овърклокърите няма нужда да се притесняват, ако случайно разлеят от течния азот, течния хелий или дори ако разлеят напитката си върху дъното, докато овърклокват. Освен от проводими течности, Конформалното покритие също защитава дънната платка от прах, корозия и екстремни температури. Това е ултимативно оръжие за идващите дънни платки от 8-ма серия.

За повече продуктова информация, моля посетете : http://www.asrock.com/microsite/intel8/

Научете повече за Конформалното покритие чрез YouTube канала на ASRock :

Забележка: Пиновете се налага да останат проводими, така че те не са покрити със защитния слой. Водата в това видео не покрива пиновете, тъй като това крие рискове от късо съединение.


източник: http://asrock.com/

Tags : asrock