close
20130114-1

Непобедим Хардуер

ASRock 990FX Extreme9 е изграден от най-луксозните хардуерни компоненти. Той ползва AMD 990FX и SB950 чипсети и поддържа AM3+ процесори работещи с до осем ядра, като процесора се снабдява с висококачествено захранване. Да не забравяме и Златните премиум кондензатори, които удължават живота на дънната платка с до 2.5 пъти от обикновено, Digi Power за по-гладки процесорни Vcore волтажи, 12+2 дизайн на енергийните фази за стабилна производителност и революционният Dual-Stack MOSFET за по-голяма област на кристала, нисък Rds(on) и по-добра CPU Vcore енергийна ефективност.

Паметта включва двуканалните DDR3 DIMM слота, поддържащи до 2450 MHz, когато са овърклокнати. Други 4 PCIe 2.0 x16 разширителни слота за поддръжка на NVIDIA® 3-Way SLI и AMD 3-Way CrossFireX технологията, така че потребителите да впечатлят себе си със зашеметяваща графика. Що се отнася до LAN, ASRock 990FX Extreme9 обещава да предложи най-доброто интернет усещане с Intel® 82583V Gigabit LAN. Със своето 7.1 канално HD аудио от Realtek ALC898, аудиофилите няма да бъдат разочаровани. Устройствата за съхранение на данни и други периферни устройства са повече от добре дошли с 8 SATA3 и 8 USB 3.0 порта, както и с безплатният включен в пакета ASRock преден USB 3.0 панел, към който потребителите могат да свържат две USB 3.0 устройства и също така да намерят достатъчно място за да инсталират 2.5 инчови твърди дискове или твърдотелни дискове SSD. Нещо повече – Високочувствителните конектори за захранването намалят с над 23% загубата на енергия и също така намалява температурата на пиновете с 22 градуса по Целзий.

Софтуер, променящ правилата на играта

Ако мислите, че ASRock 990FX Extreme9 има хардкор хардуерни спецификации, то изчакайте да разберете за нейната богата софтуерна поддръжка, която тя предлага. Ексклузивната ASRock технология X-Boost позволява на всеки да овърклокне своя компютър, като просто натисне клавиша X по време на POST. С това просто действие, системата автоматично освобождава до 116% увеличение в мощта!

Другите софтуерни изненади включват екслузивната технология XFast 555, осигуряваща пет пъти по-бърза скорост на USB/LAN/RAM; впечатляващата технология Fast Boot за невижданите 1.5 секунди необходими за зареждане на Windows® 8 до екрана за влизане, и бързия рестарт, който е толкова бърз, че определено ще се нуждаете от функцията „Рестарт в UEFI“ за да успеете да влезете в страницата за настройки на UEFI; ASRock Dehumidifier за да избегнете мухъла, Easy RAID инсталатор и др.

Вие сте чакали търпеливо за мечтаната дънна платка с яки спецификации и богата на функции? Ако е така, то ние запазихме най-доброто за накрая с ASRock 990FX Extreme9. Нека качествените компоненти, превъзходната производителност и футуристичния дизайн да променят вашият компютърен стил!

Ново попълнение! Вижте възхитителните възможности на ASRock 990FX Extreme9:

Tags : 990FX Extreme9asrock