close
Хардуер

ASRock дава 5 години гаранция за Z87 OC Formula дънните платки с водоустойчивото конформално покритие

asrock-x79

Инцидентите се случват, особено когато се опитвате да ги избегнете. Но можете да бъдете спокойни, че последните дънни платки с размер ATX на ASRock от серията OC Formula, сред които Z87 OC Formula/ac (с 802.11ac WiFi поддръжка) и Z87 OC Formula са защитени със специален слой покритие, наречен Conformal Coating. Както може би вече сте чули, Conformal Coating защитава дънните платки от токопроводящи течности, прах, корозия и екстремни температури*. И ако все още се чувствате скептични за живота на вашата овърклок ориентирана дънна платка, то и за това няма причина! ASRock гарантира 5 годишна гаранция!

ASRock Z87 OC Formula/ac и Z87 OC Formula са проектирани от най-известния овърклокер, Ник Ших. Тези две дънни платки предоставят едновременно хардуерни и софтуерни възможности за екстремен овърклок и са пълно заредени с набер от лайфстайл функции, наречени A-Style. ASRock предоставя пет години гаранция, за неизправности и дефекти, които са се появили по време на условия на нормална употреба и не са причинени от неправилно боравене или грешни действия**. Ако случайно дънната платка не може да бъде поправена, ASRock ще замени продукта с еквивалент или продукт от следващо поколение.

* Conformal Coating може да защити дънната платка от проводящи течности, но само до определено ниво. За да избегнете повредата на вашия компютър и други негови компоненти, ние все пак препоръчваме на потребителя да пази течностите на безопасна дистанция.
** Особеностите на тази 5-годишна гаранция може да са различни в различните региони.

За повече продуктова информация, моля посетете :
http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20OC%20Formulaac/index.bg.asp
http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20OC%20Formula/index.bg.asp

Научете повече за специалното Конформално покритие чрез YouTube канала на ASRock:

Забележка: Пиновете трябва да останат проводими, така че те не са покрити с конформалното покритие. Водата в това видео не достига до пиновете, за да се избегне късо съединение.

Tags : Z87 OC Formula