close
Хардуер

ASRock и BMW Group DesignworksUSA: M8

M8-gaming-PC-by-BMW-Group-DesignworksUSA-and-ASRock_3

Ако сте на лов за компютър, който да може да работи с всички последни хардкор PC игри на максимална производителност, но също така да е декориран толкова добре и има такъв външен вид, че да ви конституира като геймър, без значение колко възрастен сте, тогава ASRock и BMW Group DesignworksUSA имат перфектният отговор за вас! Геймъри, внимавайте – дълго чаканата Intel® 8-ма серия геймърска машина M8 идва на пазара!

„Нашата цел беше да създадем желано и символично малко геймърско PC“ – казва Соня Шифър, директор на мюнхенското студио на BMW Group DesignworksUSA.  „За да увеличим възприятието за чиста сила, ние създадохме дизайн фокусиран върху суперлатива и дизайнерско решение, което е много силно изразено.“

„Вложихме много опити да създадем това mini-ITX геймърско PC да работи едновременно със своята визия и хардуер. Най-накрая, геймърите могат да имат собствено, истинско геймърско PC, което да изглежда прекрасно и да се представя като шампипон! “ –  Гордо обяви Джеймс Ли, вицепрезидент на отдела по продажби и маркетинг на ASRock.

В желанието си да създаде геймърско PC, което да мотивира геймърите да стартират своя двигател, да натиснат педала на пода и да се насладят на притока на адреналин, ASRock си взаимодейства с отдела на BMW Group DesignworksUSA, за да изгради това футуристично и мощно гемйръско PC M8. Неговия екстериор с анодизиран алуминий и стомана спомага за неговия изчистен дизайн, а скритите магнити държат цялата кутия сглобена. Двете страни на кутията са отчасти прозрачни, така че да могат дънната платка и компонентите вътре да са видими и да се добави чувство на мистерия.  В кутията лежи Z87 mini-ITX дънна платка за по-голяма портативност и ефективност в оползотворяването на пространството. Въпреки това, размерът не се отразява по никакъв начин на възможностите за мощ и ъпгрейд на M8. Кутията може да съдържа всяка стандартна mini-ITX дънна платка за бъдещи ъпгрейди и M8 се продава като беърбон система, така че геймърите имат свобода да изберат своите собствени компоненти, като DDR3 DIMM, всяка стандартна PCIe x16 графична карта и също 6 SATA3 порта за по-богати възможности за сторидж.

Може би някой би се усъмнил и би задал въпроса „Но дали тази система има достатъчно функционалност?“. Разбира се! Прекрасният дизайн не трябва да ви подвежда за функционалността на този геймърски звяр. Например, A-Command с G-Sensor добавя още повече удобство със своя OLED дисплей, позволяващ на потребителите да настройват или проверяват системните статистики без да е нужно да се свързва допълнителен монитор. 2T2R 802.11ac WiFi модулът с Bluetooth v4.0 предлага до 867Mbps супербърза безжична връзка. А Creative SoundCore 3D 7.1 CH HD Audio четириядреният процесор поддържа SBX Pro Studio, Crystal Voice, Scout Mode, EAX 1.0-5.0 и др., за невероятно реалистични аудио ефекти. Key Master съдържа две основни възможности Sniper Key и Macro Key. Те разширяват работата на вашите мишка и клавиатура с настройваеми макроси, режими на снайпер, честоти на повторение и закъснение на клавиши, които превръщат вашата M8 в истинско геймърско чудовище. Нещо повече, ASRock ви подараява и безплатен тримесечен лиценз за XSplit 3, за да излъчвате на живо своя гейминг. Това е подарък на стойност $24.95, който идва в комплект с всяко продадено M8!

ASRock си партнира и спонсорира много световно известни геймъри през последните няколко години, като през това време успя да попие много адекватно познание и опит за това, кое е нужно като хардуер на сериозните геймъри за да разбият своите опоненти. Въпросът е, дали сте готови за изцяло ново ниво от геймърско забавление и наслада? Бъдете нащрек! Невъзможното да бъде спряно геймърско PC M8 идва много скоро!


източник: http://www.asrock.com/

 

Tags : геймърски компютър