close
Монитори

ASRock представя изобилие от уникални възможности за дънните платки от 9-та серия на Intel

asrock-9ta-seria

С технологията на ASRock Super Alloy, продуктите от 9-та серия са оборудвани с множество компоненти от висок клас, за да се осигури тяхната стабилност и надеждност. И ако това не е достатъчно, то в тях могат да се видят още повече уникални възможности, сред които Purity Sound™ 2 с звуковите кондензатори Nichicon Fine Gold Series Audio Caps, ELNA Audio Caps на редовите модели дънни платки,  ASRock HDD Saver технологията,  APP Shop и ASRock Cloud.

Нов звуков стандарт в полза на всеки

ASRock ъпгрейдна аудиото вградено на дъното във всяка дънна платка от 9-та серия. Еволюирала от предишната версия, Purity Sound™ 2 идва заедно с Nichicon Fine Gold Series Audio Caps кондензаторите и включва 7.1 канално HD аудио с аудиокодека Realtek ALC1150, 115dB SNR DAC с Differential Amplifier, безкондензаторната технология Direct Drive, защитното покритие EMI, изолационното покритие на печатната платка, както и DTS Connect. Тъй като Nichicon Fine Gold Series Audio Caps са това, което всеки аудиофил мечтае да види в персоналния компютър, то ASRock е много щастлив, че може да задоволи желанието и на най-претенциозните аудио ентусиасти.

При масовите и среден клас дънни платки ASRock вгражда ELNA Audio конданзаторите от висок клас, които досега можеха да се видят само в дънните платки от висок клас. Сравнени традиционните солидни кондензатори, които имат високо изтичане на енергия от порядъка на 300uA, при ELNA Audio Caps се постига екстремно ниско изтичане на енергия от близо 3uA, което означава и екстремно ниско ниво на шум. С по-доброто си ниво на контрол на шума, ELNA Audio Caps позволява на всеки да се наслади в пълнота на качественият звук.

HDD Saver – Запазете неприкосновеността си, Енергия и Живот на диска

За разлика от твърдия диск ползван за операционна система, много дискове ползвани за съхранение на данни обикновено стоят в очакване и консумират енергия, когато стартирате своето PC. На много дънни платки от 9-та серия на ASRock потребителите могат да намерят специални 4-пинове HDD Saver конектори, разположени близо до SATA портовете. Като се свържат твърдите дискове към тях, може да включвате или изключвате своите неизползвани дискове чрез софтуер, когато си пожелаете. Технологията HDD Saver гарантира по-голяма степен на неприкосновеност, пести повече енергия и удължава живота на твърдите дискове.

APP Shop –  Нова ера при свалянето на софтуер за PC

В допълнение към хардуерните ъпгрейди, ASRock представи и APP Shop – изцяло нова платформа, която предлага най-новите BIOS версии, различни приложения, софтуер за поддръжка и дори популярни видео игри, които могат да се изтеглят от потребителите. С тази многослойна платформа вие не само може да получите последните новини и технологии от ASRock, но също и да оптимизирате своята система и да направите така, че дънната ви платка да е винаги в крак с времето, при това много лесно.

ASRock Cloud – Свържете се към своето PC по всяко време и където и да сте

Технологията ASRock Cloud* позволява вашите мобилни устройства да се свързват с вашето PC без усилия! Ние предлагаме едногодишен абонамент за професионалната версия на Orbweb.ME, която представлява услуга за личен облак на стойност от $49.99 на година. Тя ви позволява да бъдете свързани с файловете, музиката, снимките и видеоклиповете на вашето PC отдалечено с таблети по всяко време и където и да се намирате. Плюс допълнителен едномесечен ъпгрейд за Orbweb.ME Ultimate пакета, който идва с функция за отдалечен десктоп.

* OrbWeb ME се предлага от трета страна. Може да има ограничения и офертата би могла да се промени, да се прекрати или спре от третата страна без предварително известие. Моля посетете уеб сайта за повече детайли: http://www.asrock.com/feature/cloud/index.html

Вашите най-доверени дънни платки от 9-та серия на Intel®

Заредени с множество премиум компоненти, ASRock 9-та серия Super Alloy дънните платки са не само ултра стабилни и надеждни, но също са и въоръжени с професионални аудио кондензатори, технологията HDD Saver, APP Shop и ASRock Cloud. С тези иновативни и уникални възможности ще можете да се наслаждавате на удобствана на високотехнологичният живот без усилия. Без съмнение 9-та серия Super Alloy дънните платки на ASRock са най-добрият избор за вас!