close
Новини

ASRock представя много изненади на COMPUTEX ТАЙПЕ 2013

asrock-x79

Тайпе, Тайван, 30 май, 2013 – Всяка година лоялните компютърни маниаци, технологично пристрастените хора и иновативните производители се срещат в Меката на компютърната наука – COMPUTEX Тайпе. Ако все още се чудите дали тазгодишното шоу ще си заслужава билетите или не, може да бъдете сигурни, че партито ще бъде много голямо, тъй като ASRock няма да го пропусне за нищо на света! Младата и вибрантна компания е много добре подготвена за COMPUTEX Тайпе 2013, която ще може да бъде посетена между 4-ти и 8-ми юни на щанда на ASRock с координати M0311, 4F, Taipei World Trade Center, Nangang Exhibition Hall. С четири различни вида качествени продукти, сред които дълго очакваните дънни платки с Intel® 8-ма серия процесори, подобрените си индустриални персонални компютри, нови сървърни системи с революционни дизайни и впечатляващата съвместна работа с BMW Group DesignworksUSA, за да създаде ултимативната геймърска система – M8.

Intel® 8 –ма серия дънни платки, подкрепени с ASRock A-Style

Следвайки своята тактика от миналата година, новата вълна от Intel® 8-ма серия дънни платки ще бъдат диверсифицирани в три различни целеви сегмента. Престижните дънни платки от серията Extreme ще разкрият мистичният чар на среброто и блясъка на златото между тъмната печатна платка, заедно със забележителната колекция на ASRock от лайфстайл възможности A-Style. Възможностите включват Purity Sound™, от аудио кодека на Realtek ALC1150, който поддържа 115dB SNR DAC и два TI® 5532 усилвателя, като един е диференциален усилвател и другия е Премиум усилвател за слушалки, поддържащ до 600 омови слушалки. И разбира се тук е и технологията Direct Drive, покриващия слой EMI, изолиращият печатната платка защитен слой, поддръжка за DTS Connect; HDMI-In за бързо превключване на монитора между компютъра и второ устройство; 802.11ac WiFi за до скорости на трансфер на данни до 867Mbps; Conformal Coating за защита на дънната платка от проводящи течности, корозия, прах и екстремни температури; както и Home Cloud за отдалечено събуждане и контролиране на компютъра! За демонстрация на живо, Z87 Extreme11/ac ще бъде инсталирана да демонстрира своите забележителни сторидж възможности да поддържа до 22 твърдотелни диска, 6 от Z87 чипа и още 16 от LSI SAS3 чиповете, като ще бъде показано и как твърдотелните дискове могат да бъдат съединени в чудовищен RAID 0 масив чрез SAS3 портове. Друго интересно нещо ще бъде Z87 Extreme9/ac, работещ в режим на 4-Way SLI, докато е свързано с множество Thunderbolt устройства. И разбира се, за финала Z87 Extreme6/ac, която ще възпроизвежда картина и звук чрез вградената поддръжка на 4K дисплей и ASRock Purity Sound™.

Междувременно, бързата и яростна серия дънни платки OC Formula на Ник Ших ще облече своя състезателен костюм, решен в типичните жълти и черни цветове, заедно с невидим слой от конформално покритие. В добавка, старите Power Kit, Connector Kit and Cooling Kit ще имат нов член в семейството – Monitor Kit Status OLED. Status OLED показва различна информация за системата на нов OLED дисплей с висока разделителна способност, като позволява също така на потребителите да превключват между информацията за самодиагностика, дебъг кодове, текущо време, температури, честоти и волтажи в различни части на дънната платка.

И накрая, доверената серия дънни платки Fatal1ty ще бъдат оцветени в яростно червено и ще получат множество хардуерни допълнения с кодовото наименование Gaming Armor (геймърско въоръжение), проектирано за подобрение на системната производителност и стабилност при гейминг. Или за да бъдем по-специфични, Gaming Armor ще подобри енергийните конектори на процесора с дънната платка, PCIe слотовете, LAN връзката, разсейването на топлината и вграденото на дъното аудио. Освен, че подобрява хардуера, ASRock ще представят и нещо много полезно за геймърите, наречено Key master (главен ключ), който притежава две основни възможности – Sniper Key и Macro Key. Те подобряват вашата мишка и клавиатура с настройваеми макроси, режими на снайпер, честоти на повторение на натиска на клавиш, като така превръща вашата Fatal1ty дънна платка в едно от най-важните неща за изграждането на вашата геймърска машина. А списъкът продължава! ASRock също дава подарък на стойност $24.95 три месечен премиум лиценз за XSplit с всяка Fatal1ty дънна платка!

Вижте M8, футуристичното геймърско Mini PC

Друга гореща тема на тазгодишното изложение COMPUTEX Тайпе 2013 ще бъде M8 – дело на ASRock и BMW Group DesignworksUSA. В случай, че не знаете колко добре изглежда M8, със своя стилен и изчистен дизайн, ползващ анодизиран алуминий и стомана, то ще залепите поглед за него несъмнено, когато го видите. Едната от стените на кутията е частично прозрачна, така че дънната платка и нейните компоненти са много добре видими, за да се добави чувство за мистерия. Както може да се очаква, освен че това е един мощен геймърски звяр, той е и много красив и впечатляващ. Например, A-Command с G-Sensor добавя допълнително удобство със своя OLED дисплей, позволяващ на потребителите да проверяват или настройват различни системни параметри без да включват допълнителен монитор. 2T2R 802.11ac WiFi модулът и Bluetooth v4.0 предлага впечатлително бърза безжична връзка към интернет със скорост до 867Mbps, а четириядреният проесор Creative SoundCore 3D поддържа SBX Pro Studio, Crystal Voice, Scout Mode, EAX 1.0-5.0 и др. за невероятно реалистични аудио ефекти.

„M8 е нова страница в гейминга! Геймърите ще могат да почувстват любов към системата в момента в който го включат, така както състезателя усеща прилива на адреналин, когато чуе рева на двигателя.“ – гордо обяви новата система Джеймс Лий, Вицепрезидент на отдела по продажби и маркетинг в ASRock. „Нашата цел беше да създадем маниашко и емблематично усещане в малко геймърско PC“ – каза Соня Шифър, директор на мюнхенското студио на BMW Group DesignworksUSA. „Ние създадохме дизайнерски език фокусиран на суперлатива и дизайнерско решение, което е плод на освободен режим на изразяване.“

Присъединете се към COMPUTEX Тайпе 2013, за да видите най-новите тенденции в технологичният свят. Бъдете в крак с новините за изключителните нови продукти, издухващи мозъка живи демонстрации и множеството скрити изненади на щанда на ASRock с адрес m0311, 4F, Taipei World Trade Center, Nangang Изложбена зала от 4-ти до 8-ми юни. ASRock си е поставил задача да ви изненада и да ви представи компютърните технологии в най-голямата им прелест, така че няма да бъдете разочаровани!

За повече детайлна информация, моля посетете:http://www.asrock.cn/news/show/Computex2013/
Научете повече за ASRock A-Style:http://www.asrock.com/microsite/intel8/index.bg.asp

Tags : asrockFatal1tym8mini-pcZ87 Extreme11Z87 Extreme9