close
Хардуер

ASRock представя нова технология в светлините на прожекторите! A-Style: Purity Sound™

0Pw7fNNl

Вградените на дънната платка аудио решения са важна и все още имаща своето развитие част от компютрите, особено в тази ера на богато мултимедийно съдържание. В миналото, качеството на тези вградени на дънната платка решения бяха пренебрегвани от любителите на музиката, а безбройните аудиофили се оплакваха от болка в ушите причинена от изкривяване на звука. Няма повече грижи! Всеки може сега да излекува своите уши, тъй като ASRock сега е тук с музика за вашия чувствителен слух. 8-мата серия дънни платки на ASRock ще бъде пакетирана с набор от различни нови възможности с кодовото наименование A-Style, включващи Purity Sound™ – революционна аудио технология предназначена за хората, които взимат аудиото на сериозно.

Purity Sound™ е комбинация от различни хардуерни и софтуерни технологии, които ще задоволят дори и най-големия аудиофил. Включени са 7.1 канално HD аудио с Realtek ALC1150 аудио кодек, който поддържа 115dB SNR DAC и два TI® NE5532 усилвателя – един е Диференциален Усилвател и другия е Premium Headset Amplifier, който може да поддържа до 600 омови слушалки. Тук е и безкондензаторната Direct Drive технология, защитаващото покритие EMI, PCB изолационно покритие и поддръжка за DTS Connect.

С новите дънни платки, които поддържат Purity Sound™, потребителите могат да очакват повече детайли при по-малко изкривяване и най-високият в индустрията 115 децибелов SNR. Той също така предоставя точно определено количество от oomph за басите, а Premium Headset Amplifier за слушалки за да свържат директно техните слушалки с висок импенданс, като например слушалки с 600 ома импенданс, без да е нужно да се купува нов и скъп аудио усилвател или звукова карта.

Когато става въпрос за подобрение на технологията, ASRock никога не пренебрегва дори и най-тривиалните несъвършенства. Още не сте сигурни дали аудио качеството си заслужава? Опитайте A-Style: Purity Sound™. Няма да се наложи да приемате само нашата дума – чуйте сами и усетете разликата!


източник: http://asrock.com/

 

Tags : ALC1150asrocksound blasterаудио