close
Хардуер

ASRock представя превъзходна X79 Overclock ‘KING’ серия дънни платки

asrock-x79

Тайпе, Тайван, 14 ноември – Плтаформите за дънните платки се променят често, особено когато се появи нов чипсет. Най-новата голяма промяна дойде наскоро от Intel® и е чипсетът за високият клас X79, който заменя вече остарелия X58 чипсет. Новият цокъл притежава 2011 пина, за да позволи на новият Sandy Bridge-E процесор да има повече канали с памет. Новопредставената X79 платформа е позната вече със своята невероятна овърклок способност. Тя е проектирана за сериозни овърклокери и ASRock е щастлив да представи няколко високопроизводителни дънни платки базирани на чипсета Intel® X79.

„Дънната платка е основата във вашата система и диктува това, как се справят всички други компоненти в компютъра.“ – Коментирайки новата серия, вицепрезидента на отдела по продажби в ASRock Джеймс Лий е уверен. „Серията дънни платки ASRock X79 Overclock предлага Digi Power (най-стабилният волтаж за процесора), Premium Gold Caps (качествени и покрити със злато кондензатори), X-FAN (умен дизайн за охлаждане) и Game Blaster (Звук & Lan 2 в 1 карта, ексклузивно предлагана от ASRock), всичко необходимо за овърклок. Нашите изключителни X79 дъна могат да увеличат производителността на което и да е PC!“ – каза той.


ASRock X79 Extreme9

Овърклокинг Гигант : X79 Extreme9

На върха на ASRock X79 серията е X79 Extreme9. ASRock X79 Extreme9 е КРАЛЯТ сред овърклок чудовищата. Овърклокингът е безопасен и надежден метод да се изстиска повече производителност от компютъра! Добрата енергийна регулация е важна за дългия живот и възможностите за овърклок. Съществуват множество вградени дизайни за овърклок, които ентусиастите могат със сигурност да оценят. Всички серии на ASRock X79 дънните платки поддържат Digi Power. Като възприема цифровото Пулсово-лентова модулация (PWM), дъната ASRock X79 могат да предложат много по-стабилен и ефективен Vcore волтаж на процесора. Друго оптимизирано решение за енергията на процесора е усъвършенстваните 16+2 енергийни фази, предлагащи качествени компоненти и неподражаема овърклок възможност. Гарантирано качествените кондензатори от върховен клас Premium Gold Caps са 100% изработени в Япония солидни кондензатори. Те са тънки и покрити с качествено златно покритие, за да предложат дълъг живот и стабилна производителност.

Получете максималната производителност на паметта

Флагманът ASRock X79 Extreme9 доставя допълнителна широчина на канала заданни, като идва с 8 DIMM слота за Quad-Channel памет, поддържайки до DDR3 2133+(OC) MHz за всичките 8 DIMM Слота в едно и също време! Всички X79 дъна на ASRock посрещат изискванията на последната Intel® XMP 1.3 конфигурация. Профилът XMP 1.3 позволява по-прецизни настройки на таймингите на DRAM и дава възможност на потребителите да получат максималната производителност на паметта от своята система!

XFast RAM : Напълно оптимизирано ползване на паметта

Специално внимание тук трябва да се обърне на новата технология XFast RAM. ASRock XFAST RAM е интегрирана в помощният софтуер ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU). То напълно оползотворява пространството в паметта, която не може да бъде ползвана под управлението на 32-битова версия на операционната система Windows®.  XFast RAM също така намалява времето за зареждане на посещавани преди това уеб сайтове, правейки сърфирането в уеб по-бързо от всякога. Тя също увеличава скоростта, когато се стартира софтуер с голям файл (например Photoshop) с до 5 пъти. Друго предимство на ASRock XFast RAM е това, че намалява честотата на достъп до вашите SSD и твърди дискови устройства, като по този начин увеличават техния живот.

ASRock Game Blaster : Освободете своята максимална игрова мощ

Не само, че се фокусира върху овърклок характеристиките, но ASRock също не пренебрегва и нуждите на геймърите. Дънната платка във върховният клас X79 Extreme9 идва с впечатляващият Game Blaster (ексклузивно за ASRock), който е способен да достави спиращата дъха автентичност в звука и в LAN игрите.

ASRock Game Blaster е снабден с новия разтърсващ четириядрен Creative Sound Core3D звуков и гласов процесор. Той е проектиран да достави звук и глас нечувано досега качество и акуратно позиционирано аудио. Той увеличава гейминг производителността и позволява на потребителите да променят своя глас и да се превъплъщават в различни герои, нещо което е много забавно. В добавка към независимият аудио процесор, ASRock Game Blaster също идва с вграден един PCIE Gigabit LAN порт. Интегрираният Broadcom BCM57781 контролер е истинско едночипово решение за Gigabit-Ethernet, предлагащо екстремален дизайн на нисък разход на енергия.

Комбинирайки мощта на аудио технологията Creative Sound Core3D и Broadcom LAN, ASRock Game Blaster може да даде екстремна стойност за сериозните геймъри!

Broadcom Dual LAN с Teaming функция

На задния панел на Game Blaster има един Gigabit LAN порт, както и един на задния входно изходен панел на дъното. Потребителите могат да се насладят на Broadcom Dual LAN конфигурация с функцията позволяваща едновременното им ползване за ускоряване на LAN мрежата, позната като Teaming, която е заложена в ASRock X79 Extreme9.

HyperDuo Plus технология: Получете 6X по-бърза производителност!

X79 Extreme9 е предназначена да предостави фантастична производителност. Вграденият на дъното контролер Marvell SE9220 поддържа хардуерен RAID, предлагайки високи нива на сигурност по отношение съхранението на данни. Когато са свързани твърдотелни SSD дискове и твърди дискове едновременно, дъното поддържащо технологията HyperDuo Plus™ може да направи така, че SSD диска да се превърне в кеширащ за HDD, така че твърдият диск да получи SSD-подобна производителност. ASRock HyperDuo Plus технологията спестява много време при трансфер на данни и предлага до 6 пъти по-бърза производителност в сравнение със система базирана само на HDD.

Поддръжка да следващото поколение PCIe 3.0

Други интересни неща свързани с X79 и Sandy-Bridge-E включват PCI Express надстроен до версия 3.0. Като възприема вградената интегрална схема за бързо превключване към PCI-E 3.0, ASRock X79 Extreme9 е хардуерно готов да поддържа новото поколение PCI-E 3.0! *

*PCI-E 3.0 изисква едновременно поддържащи го процесор и дънна платка. Моля, проверете на сайта на Intel® за информация относно бъдещите процесорни актуализации и версии.

ASRock X-FAN : Умното решение за охлаждане

По-добър въздушен поток, бързо разсейване на горещината! ASRock X-FAN може да бъде намерен на дънните платки ASRock X79. Той ще се активира автоматично само когато системата достигне до определени нивана температурата под висок товар. ASRock X-FAN позволява на дънната платка да диша свободно. Обикновено той ще остане изключен, за да осигури на потребителите тишина при работа с компютъра.

Линията ASRock X79 Overclock ‘KING’ дъна

ASRock предлага най-овърклокерските дънни платки, позволявайки на овърклокерите да получат повече производителност при много малки усилия или опасности. ASRock има пет X79 дъна в свояа линия – от лъскавият глагман X79 Extreme9 до тихия и уверен X79 Etreme3.

ASRock X79 Extreme9 следва традицията да се гради качествено, като се разчита само на първоласни компоненти, осигуряваща за пореден път стабилната производителност, направила дъната на ASRock популярни през изминалите години и увереността, че потребителя ще получи стабилна система веднага след инсталацията на дънната платка.

Комбинирайки най-умните в света овърклок инженери с дизайн, който може да накара хората да ахнат, ASRock X79 Overclock KING серията дънни платки ви позволява да спечелите лесно всяко овърклок състезание и да се превърнете в легенда.

За допълнителна продуктова информация, моля посетете: http://www.asrock.com/microsite/intelx79/bg/

Tags : asrockx79X79 Extreme9