close
ASROCK__8_

ASRock също така предоставя „Pentium® Anniversary Boost“ технологията, заедно с тези две дънни платки за по-лесен овърклок, така че потребителите да могат да се насладят на по-добър компютинг и производителност само с няколко натиска на клавиши!

Pentium® Anniversary Boost

За разлика от други производители, които само актуализират своите BIOS за новите процесори, ASRock прави много повече усилия и предлага технологията  „Pentium® Anniversary Boost“ ексклузивно. С Pentium® 20thAnniversary Edition G3258 процесор инсталиран на  Z97 Anniversary и Z97M Anniversary дънна платка, включете своето PC и натиснете „P“ за да влезете в страницата за избор и от там посочите процесорна честота, която искате да приложите. „Pentium® Anniversary Boost“ след това автоматично ще овърклокне съответните компоненти и ще увеличи процесорната честота от 3.2 GHz до максимум от 4.2 GHz! Колко лесен може да бъде процесорният овърклок? Сега това отнема само няколко натискания на клавиши за да ускорите своя процесор Pentium® 20thAnniversary Edition G3258 !*
* Pentium® Anniversary Boost технологията работи само с Pentium® 20th Anniversary Edition G3258 процесори.

Z97 Anniversary & Z97M Anniversary, Блестящи спецификации със звукови кондензатори от висок клас

В добавка към технологията „Pentium® Anniversary Boost“, Z97 Anniversary е изграден с технологията на ASRock  ASRock „Super Alloy“ за повече стабилност и надеждност. Нещо повече, тя включва не само Intel® Gigabit LAN, но също и ELNA Аудио кондензатори, които предлагат по-изчистено аудио изживяване. От друга страна, Z97M Anniversary получава Аудио кондензатори ELNA и комбо от  D-Sub, DVI-D и HDMI, които поддържат Triple Monitor.

Мощна Дънна Платка, Мощен Овърклок

С помощта на дънните платки на ASRock Z97 Anniversary и Z97M Anniversary, Pentium® 20th Anniversary Edition G3258 процесора може да бъде овърклокнат до големи висоти. При честота на процесора от 4.5 GHz, процесорната честота и производителността на Sandra 2014 са едновременно ускорени с повече от 40%! Когато ги натиснем до 4.8 GHz, процесорната честота е овърклоната дори с 50%!


При 4.5 GHz, честотата на процесора и производителността на Sandra 2014 са едновременно ускорени с повече от 40%.


При 4.8 GHz, процесорната честота е овърклокната с 50%.

Независимо дали сте опитен овърклокер или просто начинаещ в овърклока, ASRock Z97 Anniversary и Z97M Anniversary с „Pentium® Anniversary Boost“ технологията са най-добрите дънни платки за вашият процесор Pentium® 20th Anniversary Edition G3258!

Tags : Anniversary BoostasrockZ97 AnniversaryZ97M Anniversaryзвукови кондензаториМощен Овърклок