close
Дънни платки

ASRock Kicks off FM2 OC Competition!

asrock-x79

ТАЙПЕ, Тайван, 4-ти януари, 2013 – Глобалният лидер в производството на дънни платки ASRock днес обяви, че ще организира ASRock FM2 OC Състезание заедно с HWBOT – водещата организация, провеждаща 24 часови и седем дни в седмицата овърклок състезания, събрала заедно 35 000 участници и създала състезания в хиляди категории. Участниците ще се борят за най-високите CPU-Z или 3DMark Vantage точки, които се изпращат към HWBOT.org.

Състезанието, спонсорирано от няколко престигни бранда, сред които AMD, Kingston и Cooler Master стартира от 7-ми януари и ще продължи до 4-ти февруари. То е отворено за всички овърклокери с дънни платки ASRock и процесори AMD за цокъл FM2. Общата стойност на наградите е 6740 долара и двамата финалисти шампиони в CPU-Z и 3DMark Vantage събитието ще бъдат наградени с голямата награда от 2170 USD за всеки. Голямата награда прави това състезание доста атрактивно, особено за FM2 платформите и се очаква да привлече овърклокери ентусиасти от цял свят.

Дънните платки ASRock от FM2 серията включват ексклукзивната овърклок функция X-Boost. Като се разреши X-Boost, потребителите могат да получат екстра 15.55% увеличение на производителността само с един клик! Флагманският модел FM2A85X Extreme6 спечели най-малко 12 IT награди по света, от началото на своя дебют през октомври 2012 г. Една от най-престижните награди дойде от глобалният ИТ авторитет Tom’s Hardware, в чието сравнение FM2A85X Extreme6 спечели наградата „Одобрено“ за своето добро представяне в ревюто озаглавено „Ревю на шест дънни платки за AMD Trinity APU за цокъл FM2″. ASRock кани глобалните овърклокери да участват в FM2 OC състезанието и да усетят ултимативните овърклок възможности на ASRock FM2 дъната!

Състезанието включва две събития: CPU-Z или 3DMark Vantage. Точките ще бъдат разглеждани на седмична основа и най-високите точки ще определят седмични победители. Участникът, който публиква най-високи точки за тези четири седмици ще бъде финалния шампион и ще бъде награден с награди на стойност 2160 долара респективно. Освен това ASRock осигурява и допълнителна награда от 1000 долара в кеш за участника, който разбие световния рекорд на CPU-Z или 3DMark Vantage тестовете, в опит да окуражи овърклокерите да предизвикат точките на Ник Ших.

За повече детайли относно ASRock Global OC Competition, моля посетете : http://oc.asrock.com/fm2/
За повече продуктова информация, моля посетете : http://www.asrock.com/microsite/FM2/bg/

Tags : asrockFM2A85X Extreme6