close
20140923-1

Всички бяхме впечатлени от последната Intel® X99 платформа, както и нейните пробиви в производителността, които можеше да постигне. ASRock X99 Extreme4 е първата дънна платка, която изпъква в навалицата със своите луксозни хардуерни компоненти и много силна производителност. Биейки други рекламирани дънни платки, базирани на X99 чипсет по параметъра за висока ефективност при поддържането на ниско потребление на енергия, тя прибира в къщи престижната награда „Одобрено от Tom’s Hardware 2014″, присъдена от безпорно най-големия авторитет в технологиите!

Томас Содестрьом, който е главен редактор на Tom’s Hardware отбелязва – „ASRock’s X99 Extreme4 има най-ниската консумация на енергия и демонстрира най-ниските отчетени температури. Тя показва най-доброто съотношение цена/производителност!“


ASRock’s X99 Extreme4 има най-ниската консумация на енергия клоняща към нулата и също така демонстрира най-ниските температурни стойности. Това се дължи на факта, че ASRoco ползва луксозен дизайн на захранването с 12 енергийни фази, което позволява да се предоставят по-стабилни волтажи за процесора за по-добра системна стабилност и овърклок възможности. За сравнение, другите марки ползват от 6 до 8 енергийни фази на захранването.(Четете повече тук:
http://www.tomshardware.com/reviews/intel-x99-haswell-e-overclocking,3934-15.html)


Когато е сравнена с други X99 дънни платки, ASRock бие своите опоненти в сферата на енергийната ефективност! (Пълното ревю може да прочетете тук: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-x99-haswell-e-overclocking,3934-15.html)

X99 Extreme4 е нов член на фамилията на ASRock Super Alloy дънни платки, базирани на Intel® Haswell-E платформата X99. Тя поддържа едновременно процесорите Intel® Core™ i7, Xeon® с 18 ядра (LGA 2011-3) и най-новите модули с четириканална памет DDR4. В допълнение, всички ASRock X99 дънни платки са проектирани с най-бързите M.2 конектори в индустрията – Ultra M.2! Тези нови интерфейси могат да поддържат едновременно PCIe и SATA3 M.2 устройства с до PCIe Gen3 x4 32Gb/сек. трансфер на данни! Печелейки със своите върхови хардуерни спецификации, производителност надвишаваща очакванията и непобедима енергийна ефективност! ASRock X99 Extreme4 е вашият избор за да се качите на борда на Haswell-E.


източник: http://asrock.com/

 

Tags : LGA 2011-3X99 Extreme4