close
Хардуер

ASRock Z87 Extreme11/ac

ASRock

Сред купчините от дънни платки с Z87 чипсет, които вече са на пазара само една може да се изправи към върха със своята деликатност и перфектност. Дългото чакане завърши, сега идва кралят на всички дънни платки с Intel® 8 Серия. Да поздравим всички заедно ASRock Z87 Extreme11/ac, дънната платка от най-висок клас с Z87 чипсет на земята!

Ненормални спецификации: 22 SATA3 (16 SAS-3 12 Gb/s) / 4-Way Multi-GPU / Thunderbolt™ 2

Да се използва света, за да се опише флагманската дънна платка на ASRock Z87 Extreme11/ac е нещо като слабо сравнение. Тази дънна платка притежава впечатляващите 22 SATA3 порта, включително 6 SATA3 порта предоставени от чипсета Intel® Z87, както и допълнителни 16 SAS-3 12.0 Gb/сек. портове от добавения LSI™ SAS 3008 контролер, плюс 3X24R Expander, който може да достигне до невижданите на земята скорости на трансфер от 6.1 GB/сек.!

Графичните фенове ще се зарадват и на факта, че ASRock Z87 Extreme11/ac по никакъв начин не страда от липса на VGA връзки! Разширен с PLX PEX 8747 чип, дъното е способно да поддържа 4-Way CrossFireX и 4-Way SLI със своите солидни PCIe 3.0 слотове в x8/x8/x8/x8 режим за да достави издухващи мозъка визуални ефекти.

Както с всеки друг дребен детайл на тази дънна платка, Intel® Thunderbolt™ технологията също има фейслифт! Този път ASRock Z87 Extreme 11/ac е въоръжен с Thunderbolt™ 2 за до 20 Gbps високоскоростен трансфер на данни. Освен Daisy Chain (маргаритката), която позволява връзката на 12 Thunderbolt устройства, потребителите могат да свържат също и техните графични карти към ексклузивния DP-In порт предоставен от ASRock на дънната платка, ползвайки mini-DP към DP кабел и да свържат Thunderbolt™ устройства и монитори с Thunderbolt™ кабел за да получат екстремна производителност на графичната карта чрез технологията Thunderbolt™!

A-Style, Преоткриващ Вашият Лайфстайл

Колкото и да изглеждат впечатляващи и луксозни хардуерните спецификации, накрая обикновено практичните функции, които дават те за да задоволят потребителските нужди са най-важните и имащи значение. Без съмнение ASRock Z87 Extreme11/ac е изграден с  A-Style функции, сред които Home Cloud за отдалечено събуждане и връзка с компютъра от всяко място и по всяко време. Най-върховото аудио решение Purity Sound™ 115dB SNR. И разбира се най-бързият в света модул 2T2R Dual Band 802.11ac WiFi + Bluetooth v4.0, който позволява налудничаво бързата връзка с интернет от 867 Mbps, както и ексклузивният Wi-SD Box за инсталиране на 4 USB 3.0 устройства и SD 3.0 четец за карти. Други функции, като 12 Power Phase дизайн, Dual-Stack MOSFET, Digi Power и създадени в Япония златни кондензатори също могат да бъдат открити в тази дънна платка, правейки Z87 Extreme 11/ac епичен избор за ентусиастите.


източник: http://asrock.com/

 

Tags : Z87 Extreme11