close
Хардуер

ASRock Z87 Extreme6/ac триумфира с сребърна награда „Избор на редактора“ от AnandTech!

asrock-x79

Отново е това време на годината, когато се появява нещо ново, в случая на пазара стъпват продуктите от най-новата 8-ма серия, и ултимативният въпрос се заражда още веднъж – каква дънна платка трябва да си взема за да получа най-доброто от Haswell? Един от световно известните и доверени технологични сайтове AnandTech направи ревю на четири дънни платки от Gigabyte, MSI, ASRock и ASUS. ASRock Z87 Extreme6/ac победи всички беше предложен за Сребърна награда „Избор на редакторите“!


Щракнете тук за пълното ревю : http://anandtech.com/show/6989/intel-z87-motherboard-review-with-haswell-gigabyte-msi-asrock-and-asus-at-200/24

„ASRock Z87 Extreme6/ac е велика дънна платка, с която може да се играе. Други производители ще имат голямо предизвикателство да предложат нещо на такава цена с толкова много функционалност“ – подчертава Ян Кътрес, главен редактор на AnandTech.

ASRock Z87 Extreme6/ac представя четири нови възможности на A-style. Първата от тях е Home Cloud за отдалечено събуждане на компютъра и неговото отдалечено контролиране. Другата идва с Purity Sound™, която предлага безкомпромисно качество на звука. И след това HDMI-In за потребители, които желаят бързо да превключват екрана между две устройства, използвайки един горещ бутон. И накрая, 802.11ac WiFi, позволяващ скоростите да достигнат до 867Mbps! Като се комбинират високата производителност и ниска цена, е напълно ясно, защо ASRock Z87 Extreme6/ac заслужава сребърната награда „Избор на редакторите“!

Tags : ASRock Z87 Extreme6