close
Видео Карти

GIGABYTE графична карта GeForce GTX 1070 G1 GAMING

0101
Картата е изработена с перфекционизъм за запалените геймъри

Картата е изработена с перфекционизъм за запалените геймъри

Картата разполага със супер овърклокнат графичен процесор (GPU), обновено охлаждане тип WINDFORCE и RGB осветяване. Картата е базирана на Pascal, има 8GB памет тип GDDR5 и е създадена според нормите на G1 GAMING, за да предостави производителност от клас TITAN X, а в същото време да работи тихо и без нагорещяване, осигурявайки невероятно геймърско изживяване от ново поколение.

Игра на тихо и хладно с WINDFORCE

Охлаждащата система WINDFORCE 3X разполага с 2 топлоотвеждащи тръби от медна сплав, стигащи директно до GPU чипа, със специална архитектура на перките и уникален дизайн на ръбовете на вентилаторните перки, като всичко това осигурява ефективно разсейване на топлината и превъзходна производителност при по-ниска температура. Системата 3D Active Fan предоставя полупасивно охлаждане, което позволява на геймърите да се наслаждават на играта си в абсолютна тишина, когато системата обслужва леки задачи или в режим на изчакване. LED индикатор на вентилатора предлага приятен за потребителя дисплей, известяващ за състоянието на вентилатора.

Пълен спектър от RGB светлини в духа на G1 GAMING
Новият „забулен“ дизайн с оранжеви акценти разкрива ярка игрова индивидуалност на G1 GAMING. Металната табелка отзад предлага здравина и защита на конструкцията, добавяйки лъскав и чист външен вид на картата.
GTX 1070 G1 GAMING придобива нов стил с добавеното LED лого на GIGABYTE, достъпно в целия RGB спектър. Избирайки сред 16,8 милиона цветови възможности и многобройни светлинни ефекти, геймърите могат да се насладят на максималната свобода да подберат правилната схема за тяхното гейм оборудване, ползвайки и помощния софтуер XTREME Engine.
Играйте и ползвайте супер овърклок

Картата GTX 1070 G1 GAMING е снабдена с най-висок клас GPU ядра чрез собствената технология GPU Gauntlet Sorting на GIGABYTE, чрез която овърклок възможностите са „изстискани“ до краен предел, но без да се прави компромис с надеждността на системата. Захранващите фази 6+2 на картата дават възможност на MOSFET да работи при по-ниска температура, осигурявайки по-стабилно изходно напрежение.

Картата се доставя с овърклок функция, достъпна с едно кликване през XTREME Engine. С едно просто кликване с мишката геймърите ще могат лесно да настроят картата така, че да отговаря на техните специфични геймърски изисквания, без да имат задълбочени познания за овърклокването, а освен това си спестяват редица усилия за ръчна настройка.

Подсилена от G1 издръжливост
Разполагайки с бобини и кондензатори от най-висок клас, картата GTX 1070 G1 GAMING предоставя изключителна производителност и дълъг надежден експлоатационен срок, така че да се справи и с най-големите предизвикателства на днешните игри.
Умният LED индикатор за захранването помага за гарантиране стабилната работа на системата през цялото време. В случай на аномалия в захранването, мигащите LED светлини, разположени до захранващия конектор, могат веднага да привлекат вниманието на геймъра. Постоянно светещ сигнал означава прекъсване на електрозахранването.