close
Хардуер

Gigabyte дънни платки серия 9 за Z97 и H97

mb-news-0507-1

Геймърски платки GIGABYTE G1™

Геймърските платки на GIGABYTE от серия 9 G1™ са проектирани да предоставят първокласни функции, които имат най-голямо значение за геймърите. От вградените аудио технологии GIGABYTE AMP-UP, които дават възможност на геймъри и меломани да се наслаждават на чисти ултра звукови ефекти докато играят и на възможно най-богатото звуково изживяване, докато слушат любимата си музика или гледат любимия си филм, до ултрабързите предварително инсталирани решения Gigabit LAN от Killer™ и Intel, дънните платки GIGABYTE G1™ са създадени за геймъри, които никога не се задоволяват с второто място.

Предлагайки пълен набор от геймърски платки G1™, включително компактната, но мощна платка Z97N-Gaming 5 Mini-ITX, GIGABYTE има геймърски дъна, подходящи за всеки тип геймър, без значение на каква игра играе. С отличаващ се G1™ детайли и нов секси стил в червено и черно, дънните платки GIGABYTE G1™ ще гарантират на геймърите, че ще се откроят от „ордата“.

GIGABYTE SOC (супер овърклоквани) дънни платки

След успеха на дънната платка GIGABYTE Z87X-OC, дънна платка Nо1 за овърклокване на HWBOT.org през 2013 г., GIGABYTE пусна две нови дъна за овърклокване, базирани на Z97, Z97X-SOC FORCE и Z97X-SOC. Предоставящи уникални овърклок функции и върховен хардуерен дизайн, дънните платки за овърклокване на GIGABYTE от серия 9 ще помогнат дори на новаци да овърклокват като професионалисти.

Дънни платки GIGABYTE Ultra Durable™ Black Edition
Като безспорен лидер по отношение на качеството и издръжливостта на дънните платки, GIGABYTE показва колко здрави са нейните дънни платки с новата си серия Ultra Durable™ Black Edition. Всяка отделна дънна платка GIGABYTE Black Edition е преминала през допълнителни 168-часови (7-дневни) тестове от сървърен клас на цялата система в новата модерна лаборатория за тестване в GIGABYTE Nanping, тайванска фабрика, като това гарантира, че всяка платка ще осигури обещанието за Ултра устойчивост.

Собствениците на дънни платки GIGABYTE Black Edition, които се регистрират онлайн, ще се присъединят към членовете на Клуба GIGABYTE Black Edition, където ще получат ексклузивни облаги за членовете, включително допълнителна едногодишна гаранция за своята платка.

Дънни платки GIGABYTE Ultra Durable™
Дънните платки на GIGABYTE от серия 9 Ultra Durable™ обединява уникален набор от функции и технологии, които предлагат на потребителите най-модерната платформа за следващия им персонален компютър. С функции, запазени обикновено за по-скъпите дънни платки, включително най-новото поколение технологии за трансфер като SATA Express и M.2, ексклузивни аудио възможности от висок клас, подобрени геймърски мрежи, позлатени хадруерни конектори и убийствен външен вид, дънните платки на GIGABYTE от серия 9 Ultra Durable™ създават свой собствен клас.

Дънни платки GIGABYTE Ultra Durable™

Геймърска серия G1™

GA-Z97X-Gaming G1 GA-Z97X-Gaming GT G1.Sniper Z97 GA-Z97X-Gaming 7
GA-Z97X-Gaming 5 GA-Z97X-Gaming 3 G1.Sniper Z6 G1.Sniper H6
GA-H97-Gaming 3 GA-Z97MX-Gaming 5 GA-H97M-Gaming 3 GA-Z97N-Gaming 5

Серия Ultra Durable™
GA-Z97X-UD7 TH GA-Z97X-UD5H GA-Z97X-UD3H GA-Z97X-SLI
GA-Z97-D3H GA-Z97-HD3 GA-Z97P-D3 GA-H97-D3H
GA-H97-HD3 GA-H97-DS3H GA-Z97M-D3H GA-Z97M-DS3H
GA-H97M-D3H GA-H97M-HD3 GA-H97M-DS3P GA-Z97N-WIFI
GA-H97N-WIFI

Серия за овърклокване
GA-Z97X-SOC Force GA-Z97X-SOC

Black Edition
GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK GA-Z97X-UD5H-BK GA-Z97X-UD3H-BK

източник: http://www.gigabyte.bg/

Tags : ultra durablez97серия 9