close
Дънни платки

GIGABYTE дънни платки Designare серия X99 и серия 100

x99-100

Предназначени за дизайнери, които да реализират своите проекти, дънните платки Designare предлагат комбинация от най-новите технологии, които ще гарантира, че творчеството никога няма да бъде възпрепятствано.

Днес създателите на съдържание изискват фино настроени компютри, които могат да произведат резултати бързо и ефективно, а с пускането на дънните платки Designare GIGABYTE предоставя дъна, които посрещат нуждите на тези създатели на съдържание с точната смес от функционалности. С поддръжката на памет DDR4, по-добрата съвместимост с твърдотелните дискове NVMe SSD на Intel серия 750, както и с поддръжката на USB 3.1 през порт USB Type-C™, новите дънни плати Designare са идеалното решение за високопроизводителни PC-та, които ще посрещнат нуждите на днешните цифрови творци и инженери.

„Разбираме, че 3D проектантите, инженерите и създателите на съдържание от този цифров свят изискват най-модерната технология, която могат да вземат в ръце и да създадат по-добър свят, коментира Хенри Као, вицепрезидент на бизнес поделението за дънни платки на GIGABYTE. – С дъната X99-Designare EX и Z170X-Designare ние създаваме комбинация от иновативни функции и в резултат даваме продукт, който ще помогне на креативните умове да реализират проектите си.“

GIGABYTE X99-Designare EX
С поддръжката на 10-ядрен процесор е ясно, че X99-Designare EX означава бизнес. С убийствен нов външен вид, поддръжка на 2,5-инчовите твърдотелни дискове NVMe SSD на Intel серия 750, два LAN порта Intel и най-добрата мултиграфична поддръжка 3-way SLI/CrossFire; дънната платка Designare е значително предимство за всеки, който има нужда да се отличи. С 8 слота DIMM, функцията XMP е от решаващо значение за извличане на максимума от вашата система. X99 Designare на GIGABYTE е в състояние да работи с XMP профили на G.Skill, F4-3600C15Q2-64GTZKB, модули на 3600 MHz. С тази способност на платката, не е нужно да си професионален овърклокър, за да получиш най-високата скорост от вашата дънна платка X99-Designare EX.

GIGABYTE Z170X-Designare
With the Z170 series at its peak, GIGABYTE releases a new motherboard that answers the needs of today’s content creators. The Z170X-Designare includes support for Power Delivery 2.0 which supports 100W of power via its Intel powered USB Type-C™ port. By incorporating dual Intel LANs with cFosSpeed software users can leverage high-speed internet access to stay up-to-date and ready to tackle the most challenging tasks.

Пълна съвместимост с NVMe
Дънните платки Z170X-Designare и X99-Designare EX на GIGABYTE предлагат най-добрата в индустрията съвместимост по отношение на дисковите системи NVMe за потребители, които искат висок капацитет и търсят най-добрата производителност. В вграден на дъното порт U.2, поддръжка на карта M.2 към U.2 и съвместимост с дискове PCIe, GIGABYTE предлага три различни начина да се възползвате от ускорената производителност, предлагана от твърдотелните дискове на Intel NVMe SSD серия 750. Освен това уникалният дизайн на Z170X-Designare позволява поддръжката на до три твърдотелни диска Intel NVMe SSD серия 750, които могат да бъдат конфигурирани в RAID 0 при скорост на записване до 3,6 GB/s (Sequential Read), което означава, че GIGABYTE е очевидният избор за най-мощния компютър.

Най-добрата мултиграфика 3-Way SLI™/ CrossFire™

Мултиграфичните конфигурации предлагат по-добра работа на графиката, нужна на инженери и дизайнери, които работят с програми, изискващи мощен GPU чип. Освен това инженерите на GIGABYTE са вложили доста време в проучването и разработката на дизайна на PCIe слота на X99-Designare EX, който да гарантира, че разстоянията между графичните карти осигуряват максимален въздушен поток, а в същото време предпазват от прегряване, което може да причини до повреда на графичния чип GPU.

Двойни LAN портове Intel® GbE с поддръжка на cFosSpeed

Двата LAN порта Intel® Gigabit със софтуера cFosSpeed разполагат с модерни технологии, които помагат за постигане на по-добра мрежова реакция в натоварени LAN среди и за оптимизиране, подобряващо работата на мрежата за специфични приложения. Наличието на двойна LAN конфигурация е значително предимство за големи офиси, в които данните може би са налични само в централната мрежа, но дори за малки и домашни офиси (SOHO), в които достъпът до данните е критично важен, а огледални копия се съхраняват непрекъснато. За дизайнерите настройката на 2 LAN порта им дава възможност да споделят ресурси в мрежов диск и в същото време да се свързват с отдалечен сървър, на който да качват своите проекти и файлове.

Обновена схема в синьо и Ambient Surround LED
За да отпразнува своя 30-годишен юбилей, GIGABYTE обнови своята прочута цветна синя схема, с която която компанията е известна, в своите платки Z170 и във флагманския модел X99-Designare EX. Освен това GIGABYTE предоставя конектор за светодиодни ленти, така че даде възможност на потребителите да получат контрол върху това как да светне им компютър им, при това в синхрон с дънната платка. Приложението GIGABYTE Ambient LED ви позволява да контролирате както светодиодни ленти, така и вградените на дъното режимите на светодиодно осветление, а цветовете ви дават възможност да покажете стила на вашата мощна машина.