close
Хардуер

GIGABYTE обяви излизането на BRIX Ultra Compact PC Kit

0524-news-01

GIGABYTE BRIX – ултра компактно PC, комбиниращо невероятно малък и лъскав дизайн с избор от високопроизводителни Intel® Core™ процесори, бърза SSD система за съхранение на данни, вграден Wi-Fi, USB 3.0, както и два цифрови видео изхода.

“BRIX поставя началото на нов стандарт по отношение на компактност, свързаност и производителност, правейки го подходящ за редица приложения за дома, малкия офис и комерсиалните пространства”, каза Хенри Као (Henry Kao), вицепрезидент на бизнес подразделението за дънни платки на GIGABYTE. “BRIX демонстрира как можем да използваме нашите R&D и производствени знания, за да създаваме нови и впечатляващи PC продукти, които не се поддават на общоприетите принципи”.
GIGABYTE BRIX: Ultra Compact Computing 2.0
BRIX на GIGABYTE представлява ултра компактно (29.9 x 107.9 x 114.6 mm) и гъвкаво DIY PC решение с обширни опции от налични процесори, покриващи широк диапазон от мощности и цени. Предефинирайки разбиранията за десктоп PC с размер, който се побира в дланта ви, BRIX не отстъпва по отношение на свързаност и видео изходи, или пък производителност, и е идеален за компактни HTPC решения като стандартен десктоп за дома, малкия офис или комерсиални приложения.

GIGABYTE създаде BRIX с идеята да е по-малък и по-лек от наличните в момента продукти, със стилно стъклено покритие, положено върху алуминиева рамка. BRIX включва компактна GIGABYTE дънна платка с нужния форм фактор, Wi-Fi модул, VESA скоба за монтиране и захранващ адаптер, свеждайки нуждата от компоненти до mSATA SSD, SO-DIMM памет и операционна система.

Богат избор на процесори

BRIX се предлага с четири енергоефективни Intel процесора от трето поколение. От обикновена точка за достъп до интернет до хай-енд мултимедийна станция, GIGABYTE BRIX предоставя ненадмината гъвкавост за широк кръг приложения.

BRIX модел GB-XM1-3537 GB-XM11-3337 GB-XM12-3227 GB-XM14-1037
Intel процесор Intel® Core™ i7-3537U Intel® Core™  i5-3337U Intel® Core™ i3-3227U Intel® Celeron™1037U
Ядра 2 2 2 2
Нишки 4 4 4 2
Честота 2 GHz – 3.1GHz 1.8 GHz – 2.7GHz 1.9 GHz 1.8 GHz
Smart кеш 4MB 3MB 3MB 2MB

Два цифрови видео изхода
С поддръжката на HDMI и DisplayPort BRIX може да захрани два дисплея едновременно, превръщайки се в идеален избор за високопродуктивно домашно PC или кое да е комерсиално мулти-дисплей приложение.

Гъвкав и компактен PC комплект тип DIY

BRIX Gaming се продава като PC комплект тип DIY (Направи си сам), като разполага с предварително инсталиран Wi-Fi Mini PCIe модул, заедно със захранващ адаптер и кабел, отговарящ на местните стандарти. Нуждаейки се само от SO-DIMM памет и mSATA SSD, BRIX дава на потребителите гъвкавостта независимо да избират размера на мястото за съхранение и паметта.

VESA поддръжка
С включена VESA скоба, BRIX лесно може да бъде поставен на гърба на монитор или HDTV, дискретно скривайки го от външни погледи. Това дава елегантна възможност за превръщане на всеки VESA-съвместим дисплей или телевизор в пълноценно PC.

За да научите повече за GIGABYTE BRIX, моля посетете: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=47&ck=104

Tags : BRIXgigabyteкомпактно PC