close
Дънни платки

GIGABYTE пусна новите геймърски дънни платки AORUS

mb-new-0105-1

Gigabyte пусна новата си линия дънни платки AORUS Gaming, която поддържа процесори на Intel® от 7-о / 6-о поколение Core. Тези дънни платки, създадени за ентусиасти, дават възможности за специализация и персонализация чрез уникални функции като поддръжка на течно охлаждане, напълно настройваеми RGB LED светлини, а също така нови и подобрени контролни функции на умните вентилатори, които са прецизно вградени в тази платформа, така че да дадат на геймърите по-голям контрол, както и способност да изразяват себе си.

През последните няколко години геймърите са се фокусирали върху персонализирането на техните PC-та; дънните платки AORUS Gaming въплъщава именно тази идея. AORUS е премиум геймърски бранд, фокусиран върху специализацията и персонализирането за всички потребители, но най-важни са геймърите. Независимо дали е за ентусиасти, мощни PC потребители или случайни геймъри, дънната платка е перфектно решение за всеки от тях.

„Персонализирането и индивидуалният вид са нещо, което знаем, че нашите клиенти искат, виждаме го от всички различни случаи на модификации, които се ползват с нашите дънни платки GIGABYTE, каза Хенри Kao, вицепрезидент на бизнес поделението за дънни платки GIGABYTE. – Този идеал не само остава верен в GIGABYTE, но и при марката AORUS, тъй като ние непрекъснато се стремим да направим продукти, които излизат извън рамките, удовлетворявайки търсенето на потребителите.“

Дънни платки, разчитащи на процесори Intel® Core™ 7-о поколение
Дънните платки AORUS Gaming напълно поддържат новите процесори Intel Core 7-о поколение и са съвместими и с процесорите от предишното шесто поколение Core. С новата платформа от седмо поколение дънните платки AORUS Gaming предлагат повишена производителност, богати и поглъщащи изживявания и изключително всеобхватни и бързи входно/изходни портове.

G-Chill и G-Frost – Хладина отвътре
Ексклузивно в дъната Z270X-Gaming 9 и Z270X-Gaming 8 GIGABYTE е включила интегрирани блокове с течно охлаждане. Тези водни блокове – G-Chill и G-Frost – направени съответно от Bitspower и EK Waterblocks, могат да поддържат и пасивно, и активно охлаждане. Тези дънни платки AORUS Gaming са готови за геймъри, които искат да изпитат границите на производителността, особено с помощта на овърклокване.

RGB Fusion – осветете вашата система така, както желаете
Изразете себе си чрез AORUS RGB Fusion, напълно преработено осветяваща система, която ще позволи на потребителите да придат свой собствен вид на светлините в своята система. С поддръжката на LED светлинни ленти RGBW дънните платки AORUS Gaming предлагат избор между милиони цветове и комбинации, превръщайки всяка система в уникална като своя собственик. В допълнение към поддръжката на бели LED светлини в конекторите на LED крачетата, потребителите могат да променят многобройни секции и зони на своите дънни платки, което придава още повече самобитност на техните системи. Избрани модели има дори допълнителен слой Accent LED Overlay, който може да бъде сменен според личните предпочитания на потребителя.

Smart Fan 5 – умният начин да контролирате вентилатора
Въздушният поток е един от най-важните елементи на всеки компютър и чрез Smart Fan 5 потребителите и геймърите могат да получат пълен контрол над вентилаторите в своите системи. Тъй като всички конектори на вентилатори сега действат като хибридни вентилаторни конектори, потребителите на модела „Направи си сам“ DIY вече не се бъркат кой конектор какво точно прави, тъй като всички конектори могат автоматично да открият какъв тип устройство е свързано към крачетата. За допълнителна поддръжка на различни варианти за охлаждане, които днес са на разположение на потребителите специфични вентилаторни конектори поддържат до 2А мощност за по-енергоемки вентилатори или помпи.

Тъй като пространството в шасито е ограничено, Smart Fan 5 на AORUS предоставя предимствата на мощния софтуер, който позволява на потребителите да настроят вентилаторите така, че да отговарят на топлинни източници, различни от фабричните настройки по подразбиране. Чрез заменяеми топлинни сензори охлаждането може да бъде като бриз, а избрани дънни платки предлагат два допълнителни терморезистора, които да поддържат хладни другите компоненти в системата.

Дънните платки AORUS Gaming ще дебютират на CES 2017. за да откриете други чудесни функции, които тези дънни платки предлагат, следвайте GIGABYTE в социалните медии.

За повече информация, моля проверете новинарската ни секция, където са качени най-новите вести.

За дънните платки AORUS серия 200

За дънните платки GIGABYTE серия 200

За да научите повече за AORUS

За да научите повече за GIGABYTE

Tags : aorusgigabytergb fusionsmart fan 5дънни платки