close
Хардуер

GIGABYTE G1.Sniper Z87

mb-news-1107-10

”Новата G1.Sniper Z87 е вградила PC гейминга в своето ДНК и е изключително подходящ избор за всеки високопроизводителен PC билд, създаден с мисъл за фрагове”, коментира Хенри Као (Henry Kao), вицепрезидент на бизнес подразделението за дънни платки в GIGABYTE. “Фантастично за нас е да бъдем спонсор на Blizzcon 2013 и да имаме възможността да покажем най-новата си гейминг платформа на хиляди заклети играчи от целия свят”.

GIGABYTE G1.Sniper Z87
Най-новото попълнение на GIGABYTE G1-Killer серията дънни платки, G1.Sniper Z87, разполага с уникален набор от характеристики, които я превръщат в шампионския избор на гейминг арената.

GIGABYTE AMP-UP Audio: предефиниране на вграденото аудио
GIGABYTE AMP-UP Audio комбинира редица уникални функции и технологии, които са създадени да предоставят на аудио ентусиастите и PC геймърите възможност за контрол на звука от дънната платка както никога досега.

Ексклузивен заменяем вграден операционен усилвател (OP-Amp)

GIGABYTE дънните платки са първите в света, разполагащи с OP-AMP сокет, който позволява на ентусиастите да заменят текущите работни усилватели в системата (OP-AMP) с редица други, налични на пазара, според персоналните им аудио предпочитания.

USB DAC-UP

Разполагайки с позлатен USB 2.0 порт, GIGABYTE USB DAC-UP гарантира захранване на вашия Digital-to-Analog конвертор без никакви външни смущения. Тези конвертори могат да бъдат много чувствителни по отношение на смущения от други USB портове, ето защо GIGABYTE USB DAC-UP използва изолиран източник на захранване, минимизиращ потенциалното влияние и гарантиращ максимално кристален звук.

 

Gain Boost
За по-нататъшното оптимизиране на аудио качеството, предоставено от вградения OP-AMP, GIGABYTE дъната от тази серия включват и Gain Boost. Gain Boost дава възможност за превключване между 2.5x и 6x режимите на усилване, в зависимост от свързаното устройство. Повечето OP-Amp-ове са в състояние да предоставят силен аудио сигнал за хай-енд слушалки или говорители с по-висок импеданс. Gain Boost позволява на потребителите да превключват между между 2.5x и 6x режимите на усилване, в зависимост от включените слушалки или говорители.
Creative Sound Core3D™
GIGABYTE G1.Sniper Z87 дънните платки разполагат с отделен Sound Core3D™ аудио процесор на Creative, мулти-ядрен звук и гласов процесор, предлагайки високопроизводителна хардуерна аудио обработка заедно с най-новия SoundBlaster софтуерен пакет.
Audio Noise Guard
За да предпазят и изолират Creative Sound Core3D™ аудио процесора и вградените усилватели от електростатични смущения (ESD), GIGABYTE G1-Killer дънните платки са оборудвани със защита от шум, която разделя чувствителните аналогови аудио компоненти от потенциалното ESD замърсяване на ниво печатна платка. LED индикатори демонстрират разделянето на слоевете на платката.
Nichicon Pro аудио кондензатори
Дънните платки GIGABYTE G1.Sniper Z87 използват Nichicon хай-енд аудио кондензатори за всеки канал. Те гарантират максимално качество на звука и реалистични звукови ефекти за професионалните геймъри.

Позлатен аудио хардуер

GIGABYTE G1.Sniper Z87 дънните платки използват висококачествен позлатен хардуер за подобряване качеството и издръжливостта на USB DAC-UP порта, DisplayPort-а, HMDI порта и аудио кенекторите. Златото има най-добро предаване на сигнала и няма да потъмнее след време. Sound Core3D™ аудио процесорът също е защитен с позлатено покритие, което елиминира електростатичната интерференция.

Tags : G1.Sniper Z87