close
Видео Карти

Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming Premium Pack

gaming-pack

Видеокарта Gigabyte GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming Premium Pack
gigabyte_1080_xtreme_gaming_cooling_4

От Gigabyte са се постарали да ни предложат нещо ново и заслужаващо внимание (освен, че най-вероятно ще е доста ефективно). В това число включваме и специалната подсветка, която предлага възможност за уникално осветяване (16.8 милиона цвята).

gigabyte_1080_xtreme_gaming_cooling_3

Първото по-важно нещо, което трябва да се спомене са трите 100мм вентилатора, които не са позиционирани един до друг, а са на две нива – двете крайни перки се намират над нивото на средната. Според Gigabyte това спомага за повишаване на ефективността на трите вентилатора и създаденият въздушен поток.

gigabyte_1080_xtreme_gaming_cooling_2

Налице е повишаване на производителността на охладителя с 10%, което макар да не звучи завладяващо, е добро постижение и спомага за постигане на по-ниски работни температури.

gigabyte_1080_xtreme_gaming_cooling_5

На ниво компонентна база от Gigabyte са предвидили “Titan X-Grade” кондензатори и дросели, което би трябвало да предложи повишена ефективност и стабилност , особено при прилагане на овърклок. Освен това гърба на платката е екипиран с метална планка за повишена стабилност (а може би и топлоотделяне).

 

източник: http://hardwarebg.com