close
22542-AMD-GPU-1

GIGABYTE не само пуска нови модели, но и овърклоква фабрично новите модели! С охлаждаща система WINDFORCE 3X, картите GIGABYTE GV-R928WF3OC-3GD и GV-R7265WF2OC-2GD работят фантастично за геймърите. Моделът GV-R928WF3OC-3GD със стрийм процесор 1792 GCN и 3 GB високоскоростна памет GDDR5 работи с 384-битов интерфейс за паметта; моделът GV-R7265WF2OC-2GD е оборудван със стрийм процесор 1024 GCN, 2 GB високоскоростна памет GDDR5 и 256-битов интерфейс за паметта.
Картата GV-R928WF3OC-3GD майсторски балансира между способността за овърклок и стабилността на графичната карта, предоставяйки на потребителите надеждна геймърска среда. Той е оборудва с есклузивната технология WINDFORCE 3X плюс патентованата технология “Triangle Cool”. Мощният въздушен поток и топлоотделяне охлаждат графичната карта и тя работи тихо, а това води и до най-добрата производителност. Освен това и моделът GV-R928WF3OC-3GD, и моделът GV-R7265WF2OC-2GD са добре овърклокнати. Тези два модела са снабдени с новаторски функции като DirectX® 11.2, AMD PowerTune и технологията CrossFire™. Геймърите никога не трябва да се задоволяват с нещо по-малко.

Охладителната система WINDFORCE 3X плюс патентованата технология “Triangle Cool”, е много по-тихо и изстудяваща!

Моделът GV-R928WF3OC-3GD разполага с охладителната система WINDFORCE™ 3X, иновативно тривентилаторно решение на GIGABYTE с патентовани анти-турбулентни наклонени вентилатори и три 8mm медни охладителни тръбички. Комбинацията от анти-турбулентни наклонени вентилатори и изцяло медни тръбички помага за намаляване на прекомерната топлина и минимизира завихрянето между вентилаторите. Уникалната технология „Triangle Cool“ подобрява скоростта на разпръскане на топлината. Тази технология комбинира радиаторно ребро с клипс модул в специална триъгълна форма. С оригинална анти турбулентна структура плюс новия триъгълен дизайн на охлаждането драстично се подобрява ефикасността на разпръскване на топлината за минимизиране на завихрянето между вентилаторите.

Изключителна производителност за овърклокване чрез OC GURU

Използвайки ексклузивната OC GURU II на GIGABYTE, геймърите могат да следят и да настройват всички важни параметри като тактова честота на GPU, честота на паметта, скорост на въртене на вентилатори, напрежение, захранване и онлайн поддръжка с помощта на надграждан и лесен за ползване потребителски интерфейс.

Технология за ускоряване APP

С усъвършенствани видео функции като корекция на цвета, изостряне на изображението и премахване на шума AMD App Acceleration „вдига летвата“ за гледането на наистина прекрасни филми. И когато е време за многозадачност, оптимизираната GCN архитектура е напълно готова за бързо изпълнение на ежедневните приложения.


източник: http://www.gigabyte.bg/

 

Tags : GV-R7265WF2OC-2GDGV-R928WF3OC-3GDR7 265R9 280