close
Видео Карти

GTX980 G1 Gaming WATERFORCE – 3-канален SLI комплект за максимална геймърска производителност

GV-N980X3WA-4GD

Gigabyte представи днес първия в света 3-пистов SLI комплект GTX 980 WATERFORCE (GV-N980X3WA-4GD) със затворена схема за течно охлаждане, проектирана за запалени геймъри, които търсят най-тихата и най-хладната но мощна геймърска производителност, особено за резолюции 4K. Снабден с три от най-одобряваните геймърски графични карти GIGABYTE GeForce GTX 980 G1, комплектът е настроен в 3-канална SLI схема и дава солидна база за предоставяне на чудовищна графична производителност с възможно най-висок потенциал, а в същото време включва ултраефективна охлаждаща технология, интуитивно управление и лесен за инсталиране дизайн, които заедно предоставят завършено 3-канално графично SLI решение още щом го извадите от кутията.

Ултраефективна WATERFORCE с дисплей и контрол в реално време
Всяка графична карта е предварително инсталирана с ексклузивно водно охлаждане и радиатор, свързан към чифт охлаждащи тръби. И трите независими радиатора са поставени във външна метална кутия с водно охлаждане. Интуитивният контролен панел с OLED дисплей е разположен на предния панел на кутията и дава възможност на геймърите да проверяват работа на трите графични карти в реално време.
Това интуитивно управление предлага на геймърите два механизма за контрол. С помощта на режим Target Temperature, скоростта на вентилатора и на помпата на всяка карта ще бъде настроена автоматично, за да се постигне постоянна, зададена от потребителя температура, на GPU чипа в трите карти само с няколко прости кликвания. Геймърите могат да ползват и режим Fan/Pump Control Mode, за да настроят конфигурацията на вентилатора и помпата на всяка карта индивидуално, ако предпочитат да постигнат друга желана производителност.
С ексклузивната 3-канална затворена архитектура на течното охлаждане WATERFORCE „разбива“ ограничението за многоканална конфигурация с въздушно охлаждане и поддържа температурата на всички карти на едно и също ниско температурно ниво. Без прегряване на всяка от картите, системата успява да работи на оперативни температури с до 42,6% по-ниски като цяло и при 13,1 dB по-тиха акустична работа при натоварване в сравнение с 3-канален SLI референтен охладител за ултра стабилна екстремна игра в почти пълна тишина.
Екстремна 4K геймърска работа, гарантирана с G1 Gaming
Комплектът разполага с геймърски графични карти GIGABYTE GTX 980 G1 в схема 3-way SLI, която може да преобразува всяко типично геймърско оборудване в ужасно геймърско чудовище, „развързвайки юздите“ на най-богатата графична производителност, дори ако се стартират най-взискателните към графиката геймърски заглавия в резолюция 4K.
Освен висока производителност, геймърските карти G1 гарантират също страхотни възможности за овърклокване, благодарение на технологията GPU Gauntlet™ Sorting, с която без усилия се постига супер овърклокване. Снабдени с втора технология Flex Display, геймърските графични карти G1 предоставят на геймърите най-голямата гъвкавост с възможности за външна свързаност за мулти дисплейни игри, като се използва комбинация от портове DisplayPort, HDMI и двупортов DVI.

Лесно за инсталиране решение за течно охлаждане
Комплектът GTX 980 G1 Gaming WATERFORCE 3-way SLI е събран в една кутия с твърд капак, за да се осигури добра защита по време на доставката. След като бъдат извадени от кутията, основните компоненти за течното охлаждане са готови за инсталация и са нужни само няколко прости стъпки за асемблирането на системата, без да пролеем и капка пот. GIGABYTE предоставя и специализирана онлайн поддръжка на потребителите, в случай, че все пак се нуждаят от някакво съдействие.
Пакетът включва и 3-канален SLI мост със светещо лого G1 Gaming, VGA жак, разположен между картите, скоби за тръбите за тяхното насочване, както и WATERFORCE преден панел за пренареждане на тръбите в един цялостен комплект.
GTX 980 G1 Gaming WATERFORCE 3-way SLI Kit (GV-N980X3WA-4GD) ще бъде наличен в Тайван, Австралия, Китай, Франция, Германия, Япония, Корея, Русия, Великобритания и САЩ от декември 2014 г. Скоро той ще бъде наличен и в други региони.
За повече подробности относно GIGABYTE GV-N980X3WA-4GD WATERFORCE, моля посетете:http://event.gigabyte.com/waterforce/


източник: http://www.gigabyte.bg/

Tags : GTX 980 G1