close
Wi-Fi

TP-LINK с 30% ръст на продажбите в България

tp-link

Инвестициите в безжично мрежово оборудване в България са не само най-големите в Балканския регион но и в Топ 5 листата по размер в цяла Европа.

Най-продаваните продукти на българския пазар до момента са безжичните рутери от гамата 150M и 300M. От друга страна, TP-LINK иска да бъде лидер при безжичното оборудване не само за  300M устройствата, но също така и за наскоро лансирания сегмент на AC маршрутизаторите.

Част от това ново поколение мрежово оборудване са рутера TP-LINK Archer C2 и USB адаптера TP-LINK Archer T4U, базирани на новия безжичен стандарт 802.11ac, който осигурява до 3 пъти по-високи скорости в сравнение с досегашната N спецификация.

TP-LINK Archer C2 AC router

Рутерът TP-LINK Archer C2, който компанията позиционира като устройство, подходящо за мултимедийна и гейминг употреба, поддържа едновременно два комуникационни канала – на честота 2.4GHz и 5GHz, което пък осигурява гъвкавост и производителност, За приложения като електронна поща и уеб браузъри например потребителите могат да използват по-нискочестотния канал (2.4GHz), докато в същото време приложенията, изискващи по-широка лента и по-чувствителни на забавяния, като висококачествено (HD) видео или онлайн игри, могат да работят през 5GHz – по едно и също време. Двете отделящи се антени имат грижата да осигуряват отлично безжично покритие с достатъчно силен и стабилен сигнал, без слепи зони. TP-LINK Archer C2 е подходящ и за изграждане на стабилни и бързи връзки чрез кабел благодарение на  гигабитовия WAN порт и четирите гигабитови LAN порта.

TP-LINK Archer T4U AC USB adapter

TP-LINK Archer T4U пък е удобен безжичен USB адаптер, който също работи едновременно в два комуникационни канала (2.4GHz и 5GHz) и така може да подобрява безжичните възможности на лаптопи и компютри. Базираният на USB 3.0 интерфейс адаптер постига скорост на трансфер на данни до 867Mbps при честота 5GHz и 300Mbps при 2.4 GHz, според производителя. Това по мнението на компанията прави Archer T4U отличен избор за висококачествен стрийминг на медия без прекъсвания, онлайн игри и други приложения, изискващи по-широка честотна лента.

източник: http://pcworld.bg

Tags : ac рутериarcher c2archer t4utp-link